@Kubala77
Kolego masz we wszystkim rację, tylko... Nie wziąłeś pod uwagę wszystkich czynników. Nie odwracaj się od Studia Lain. Po prostu kupuj to co Cię interesuje. Ja w zeszłym roku nic nie kupiłem, sporo oglądałem tego co wydają, to nie moje gusta. Czekałem na The Darkness i się doczekałem. Jeśli bierzesz coś, bo jest to Twój klimat, jest dla Ciebie wartościowe, to tak powinieneś zrobić, nic kupować na siłę. Jeśli wysiądziesz z "tego cyrku" to stracimy na tym wszyscy. Studio Lain zaczynało od nakładów 500, teraz to 800. Fanów przybywa, to nakłady także idą w górę. 1000 to także ekskluzywny, fomo nakład. Arek na pewno rozważał zwiększenie do 1000, bo widział hype, widział co się dzieje. Ale zatrzymały go takie kwestie jak cena i... znajomy sprzedawca, który nie wierzył w sukces The Darkness. Szkoda, bo teraz wiemy, że wszystko by zeszło, a jestem pewien, że w przypadku Witchblade już nie powtórzy tego błędu. A wtedy dobrze Kubalo byś był z nami i wyciągał pozytywy z sytuacji - dostajemy rzeczy, których nikt inaczej by nie wydał. Moje marzenia zostały tu spełnione.