eyesore, Popiel, nekro, frosty24, khomaniac, bocik, maxim1987, volker, thecrow21 i 25 Gości przegląda ten wątek.
Pass :/ obawiam się że kreska u nas niesprzedawalna.
To się nazywa szczucie dupą Przewidywana cena? Nie dam 4 stów drugi miesiąc z rzędu 🙃
Czekam aż wydacie Rising Stars 😎⭐️🌟
Hunter Killer jeden tom? Ile będzie miał stron?
Jak dla mnie takie samo "paskudztwo" jak Korriganie a ten tytuł zdaje się poszedł w całości.Ładnie nakręciliście kolejne FOMO. To jak to działa? Jeżeli ktoś nie kupi resztek dziś/jutro to tego komiksu na nadwiślańskim rynku pierwotnym już nie dostanie w tym stuleciu czy za jakiś czas licencja wygasa i ktoś inny może się porywać od nowa? Ew. Lain może sobie wykupić licencję na drugi rzut?
A ja jestem ciekaw czy by tak szybko schodziło jakby była tylko jedna okładka. Bo są osoby które biorą takie zestawy x3, sam widziałem to na własne oczy na MFKiG.
Jeden tom - koło 370 stron jak mnie pamięć nie myliwięc nie to nie będa 4 stówy - pewnie coś koło 150 zł
Dobre szczucie - nie jest złe
To nie mam pretekstu, żeby nie brać Zamawiam!
Kto by się spodziewał po feminiście.
A to nie są po prostu scalperzy ? Myślę, że tutaj też ich troszkę Darkness zakupiło z myślą - jeden zestawik dla mnie , a dwa sobie sprzedam i zarobię