SawiK, Pocztar, GoNzO, MonsterGirl, Necr09, DrugiejSzansy (+ 1 Ukrytych) i 20 Gości przegląda ten wątek.
Wszystkie po jakies 10 szt
zazwyczaj SL nie ma rabatów, może potem jak coś się nie sprzedaje to Gildia wrzuca mały rabat typu 5-10%Przypomniało mi się że mam dwa zbiorcze od Mandragory, wczoraj dopiero znalazłem chwilę żeby przeczytać pierwsze trzy zeszyty, no nie jest tak źle jak mi się wydawało, zaczynam się łamać... Arku, wiem że nie możesz podać ile jest egzemplarzy i tym samym ile poszło ale jest opcja żebyś wrzucił info procentowo ile poszło? Bo jak wyżej, myślę, bije się wewnątrz łba i kombinuję. Bo 4 stówki to jednak bardzo dużo dla mnie, szczególnie teraz...
Hej, wiadomo kiedy wróci do Gildii? Albo jakiegoś innego sklepu?
To jest siódma tajemnica fatimska. Po ujawnieniu nakładu piwnica wydawcy staje od razu w ogniu. Nie można.
Gdyby to była historia na jeden gruby tom za 200 zł to bym spróbował tego uniwersum, jednak za 400 zł mam kilka innych fajnych, znanych mi albumów do uzupełnienia. SL jak dla mnie źle zaczęło od razu takim dużym, drogim pakietem. Dla wydawcy to wszystko jedno, bo i tak sprzeda, ale dla mnie to nóż w plecy, zwłaszcza że regularnie kupowałem do tej pory pozycje od Studia Lain.
W imieniu opiekuna stanu sklepu Gildia, dziękuje za dorzucenie W cieniu słońca i Bezprawia ale za to Arku brakuje znowu dwóch komiksów Fernadeza edit: już wywiało jak pisałem jedną okładkę W strone słońca i ponownie brakuje Bezprawie tom 2
A zmieniajac temat? Czwarta sila - dobre to? Brac? Bardziej fabula czy rysunki?
dość klasyczna space opera z pięknymi rysunkami które budują fantastyczny klimat