nie moge gadac o tej umowie
już tłumaczeKing tomy 1-5 i gunslinger 1-4 zawiaraja kompletny arc - wiec jak nie doczekaja sie kontynuacji czytelnik nie zostanie w połowie jakieś historii z tymi bohaterami
Kompletnie nie trafia do mnie wyrazistość wydawnicza Studia Lain (holcman ma rację, ona istnieje i rzuca się w oczy). Mam z tego wydawnictwa tylko CE i Opowieści z czasów kobry. Dwa inne komiksy są na sprzedaż.A teraz zostałem trafiony. Biorę Spawna. Nie mogę się doczekać.
To jak już rozmawiamy o szczegółach, to ja dopytam jaka jest przewidywana kolejność wydawania Spawna oraz możliwa data wydania? Częstotliwość, jak sądzę, zależy od sprzedaży?
wstepnie jak wszytsko pójdzie dobrze czyli tłumaczenie, akcepty, składanie - pierwszy Spawn kwiecieńBędzie to pakiet dwóch hardcoverów zbierających łącznie Gunslinger tpb 1-4, potem Hellspawn - jeden omnibus
Też się zastanawiam w jakiej kolejności pójdzie świat Spawna. Co SL zdecyduje tak będzie.A co ja bym zrobił? Ciężki wybór. Ale może by tak nowe/stare? Zaczął bym od Gunslingera, bo to najlepiej sprzedający się ich tytuł ostatnio i w ogólnych topkach w USA był bardzo wysoko. Potem Hellspawn. Bo mniej roboty przy nim. Potem King i Dark Ages. Haunt i Curse. Albo stare/nowe.
jak bedziesz mial okazje zerknij tez na takie pozycje jak:Wiek EvyThorinthBarctwo Kraba