Popiel, eyesore, nekro, frosty24, OokamiG, khomaniac, bocik, maxim1987, volker, thecrow21 (+ 1 Ukrytych) i 21 Gości przegląda ten wątek.
nie
Szkoda
Jaja zostało 40 sztukconana - 60 szt
okładka W Cieniu Słońca litmika A - zostało 10 sztuk, regularna też schodzi dość szybko
I proszę, jak wszystko pięknie schodzi. I to przed premierą. Gratulacje!A tak czysto teoretycznie: podniesienie do jakiego nakladu byłoby bezpieczne i dawało dalszą dobrą sprzedaż? Czy ewentualnie podniesienie tylko przy wybranych tytułach? I jakie by to były? Darkness? Do 1500 sztuk?
To może na szybkiego wrzucisz dodatkowe, bonusowe głosowanie, dotyczące wyłącznie zestawu nr 3? 3a:3b:Kto głosował za 3. i tak by za nią głosował niezależnie od takiej 'kosmetycznej' podmianki i nie zaburzy to głównego głosowania.Ale analogicznie rozumując i tak wezmę zestaw 3, więc co by nie było tragedii nie będzie
Wstrzymaj konie - to zawsze schodzi do jakiegoś poziomu Altor - pokonał 600 i już sobie pojedynczo tylko kapieW cieniu Słońca - pokonało póki co tylko 500 Póki co Caza tylko pędzi
Dlatego napisałem teoretycznie Bo niektóre zaskakują sprzedażą i jakością (np. CE) i się zastanawiam, czy taki Darkness to nie będzie hit sprzedażowy? Albo Nemesis? Czy jakiś inny? W sensie czy przy niektórych tytułach jednak ryzyko jest znikome?Ale to nie moja piaskownica i nie moje zabawki