kv, michał81, pMk_91, Raveonettes, KolegaKolegi, FrozenBeast99, hansior, Lobo, balech, Sędzia, sixxtbone (+ 5 Ukrytych) i 36 Gości przegląda ten wątek.
Panie, zlituj się, daj tę przedsprzedaż już po świętach... Teraz to i nawał wydatków, i przegapić będzie łatwo.Jak w przyszłym, jak już dostępny?
A ja od dzieciaka mam te kadry w głowie i pewnie nie tylko ja...
co do stron - jak napiszecie na forum zeby przypomniec, wrzucic itpto ja wam to zrobie na stronie gildii zawsze bedzie kompresjaPlany:Caza poszedł do akceptu, jak go dostaniemy idzie do drukuW styczniu Bezprawie 1 i albo Armie Zdobywcy, albo Czwarta Siła - co wolicie?W lutym tylko DarknessW marciu - albo Armie albo Czwarta siłaKwiecień - Hunter KillerMaj - nowy komiks Roosvelta i ABC WarriorsCzerwiec - Stone Wakacje - Vae Victis i Cyberforce
dobrej jakości
Wszystko super, ale brakuje tu najważniejszej pozycji. A GDZIE PAT MILLS Czwarta Siła i Armie do kupienia, tak więc kolejność dla mnie nie ma znaczenia.Jedyny zawód to Vae Victis, miał być o ile pamiętam po nowym roku. Wakacje mi trochę nie leżą bo mogę przegapić a to był mój pewniak do zakupu.
a masz też pod ręką takie odwrócone rozkładówki (tył okładki) dla alternatywnych okładek?
Nie martw sìe Slaine wroci. Zlecilem juz tlumaczenie. Co do Mittona tez sie nie martw. Odloze ci jakby co.