jak napisalem wpierw dodruk bezprawia 1 - bo 2 jest na rynku - musze sie do tego po prostu zebrac
ale moje zycie to nie jest tylko Studio Lain - ja nie mam na nie 8 godzin jak na prace, mam czasem godzinke, czasem 2, ludzie z ktorymi wspolpracuje tez maja mase innej roboty
byc moze 3 polski tom Mrocznych polaczy tomy 3 i 4 w wersji angielskiej
Rozumiem, aby kontynuować Mrocznych Sędziów potrzeba czasu, doba ma tylko 24 godziny, a rok zaledwie 365 dni. Współpracownicy też mają masę innej roboty. Teraz już wiem jak się sprawy mają. Może kiedyś znajdzie się czas żeby wydać ten komiks.
Dobrze przynajmniej że wydawanie innych tytułów czasu nie wymaga, fajnie też że klepanie opowieści z mchu i paproci z cyklu "myślę o...", również czasu nie wymaga. Rozprawianie o anarchizmie, socjalizmie, psychologi, socjologi i inne dysertacje z dziedzin pleple i i pochodnych, także czasu nie wymagają i go nie zabierają.
Przeglądając od czasu do czasu wątek SL, uświadomiłem sobie że drażni mnie to wydawnictwo, a właściwie to osoba pierwszego sekretarza.
Bycie fanem i antyfanem to dwie strony tej samej monety, która teraz upadła odwrotnie.🥳