Pisałem w innym wątku odnośnie Tomb Raidera. Czy jest szansa kiedyś w przyszłości na wydanie Archiwów z waszej strony? Myślę, że nie tylko ja byłbym chętny na kredę.
Scream niczym najgorsza hybryda prowizorki - psująca rynek komiksowa kolekcja zmieszana z fantasmagorycznym partactwem, zaorał temat na wiele lat, jeśli nie na zawsze. Archiwa jak najbardziej rewelacyjny materiał na limitkę, ale niestety nie kiedy już się pojawiły na rynku. Sam posiadam 1 tom oryginalny i 2 tom od Scream - widzę kolosalną różnicę w kolorach. To była jedna z najwiekszych porażek Screamu. Pierdoły jak literówki, błędy w tłumaczeniu czy nawet lekko rozjechane napisy, to każdemu się zdarza. Ale by pomylić papier... A do tego jeszcze te tytuły zrobione po łepkach i beznadziejna reakcja wydawnictwa. Z jednej strony szacunek dla nich, że chcieli wydać, ale z drugiej strony to jak wydali i uparcie brnęli przy swoim, nie pozwala mi to okazywać im jakiejkolwiek sympatii. Jeśli Arek napisze, że The Darkness będzie przesunięte na luty, to w pełni zrozumiem. Lepsze to niż niedorobiony produkt i zawód fanów.
Archiwa nawet w oryginale są trudno dostępne, ale zawsze można poeksperymentować. W sklepie z komiksami na Słowacji widziałem czeskie wydanie. Jeśli Czesi nie pomylili papieru, to może to być fajna alternatywa.
To może kupcie te komiksy, które zalegają. @Antari tak się pieklisz o tego Weapon X a w Studiu zalegają komiksy o jeszcze mniejszych nakładach.
Każesz koledze kupić komiksy, które mu się nie podobają, bo mają niskie nakłady? XD