Autor Wątek: Studio Lain  (Przeczytany 2326716 razy)

daviddaniel i 3 Gości przegląda ten wątek.

Offline rapr

Odp: Studio Lain
« Odpowiedź #14415 dnia: Pt, 13 Wrzesień 2024, 14:25:20 »
zmakniemy obecna nowa trylogie i to koniec naszej przygody z tym uniwersum

W takim razie liczę na jakieś inne, cartoonowe komiksy. Może jakiś kolejny Munuera?
« Ostatnia zmiana: Pt, 13 Wrzesień 2024, 14:27:01 wysłana przez rapr »

Offline Dracos

« Odpowiedź #14416 dnia: Pt, 13 Wrzesień 2024, 14:27:55 »
Już chyba na forum była kiedyś fota piwnicy poznaję po rurze (ciepłowniczej?)  ;D

W takim razie liczę na jakieś inne, cartoonowe komiksy. Może jakiś kolejny Munuera?

Jak cartoonowe to ja bym suflował coś Crisse, ale nie wiem czy to do końca klimaty SL 🤔
« Ostatnia zmiana: Pt, 13 Wrzesień 2024, 14:31:10 wysłana przez Dracos »

Offline studio_lain

« Odpowiedź #14417 dnia: Pt, 13 Wrzesień 2024, 15:18:35 »
wiecie chlopaki ze ja uwielbiam styl cartoon w komiksie - od erotyki po fantastyke
ale on z drobnymi wyjatkami nie specjalnie sie sprzedaje
Zauroczeni, Acriborea - nie sa hitami
moze zle wybieram ;) moze powinienem postawic na inne pozycje ;)
ale generalnie mam wrazenie, ze my polscy czytelnicy kochamy kreske realistyczna
oczywiscie widze sukcesy - bo sam kupuje - trolii, lanfeusta, sky doll - o moze to wydac wreszcie w calosci ;), ekho itp
lubie komiksy Crisse :) Kookaburre chetnie bym zobaczyl w calosci na polskim rynku i oczywiscie Atalante
akurat jestem poza domowym kompem, wiec nie wrzuce wam listy cartoonowych komiksow od pomyslu wydania ktorych odstapilem
Plany Studia Lain - orientacyjne

Hunter-Killer - marzec 149 zł
Armie Zdobywcy - marzec - 125 zł
Spawn Gunslinger - kwiecień
Tablica Wenus (Roosvelt) - kwiecień
Hellspawn - maj
Druilleta: Yragaël - Urm le fou - maj

Offline eyesore

« Odpowiedź #14418 dnia: Pt, 13 Wrzesień 2024, 15:29:09 »

+ 1
strasznie szkoda, bardzo fajna seria, z świetną fabuła i super rysunkami

Offline rapr

« Odpowiedź #14419 dnia: Pt, 13 Wrzesień 2024, 15:49:10 »
akurat jestem poza domowym kompem, wiec nie wrzuce wam listy cartoonowych komiksow od pomyslu wydania ktorych odstapilem

Niby trochę będzie to wcieranie soli w ranę, ale jak dasz radę, to wrzuć jak będziesz w domu miał czas :) Może entuzjastyczny odzew na forum pozwoli Cię przekonać!

Offline Necr09

« Odpowiedź #14420 dnia: Pt, 13 Wrzesień 2024, 16:13:41 »
Atalante bym brał, pewnie bym się nawet złamał i w gildii zamówił, tyle, że to by w trzech zbiorczych musiało wyjść niestety.
FGO: 758,469,198

Offline 79ers

« Odpowiedź #14421 dnia: Pt, 13 Wrzesień 2024, 18:36:18 »
Marine by się sprzedała na pniu.

Offline michał81

« Odpowiedź #14422 dnia: Pt, 13 Wrzesień 2024, 19:06:16 »
mam jeszcze w piwnicy ;)
I 15 sztuk dojechało na stoisko na festiwal😉

« Odpowiedź #14423 dnia: Pt, 13 Wrzesień 2024, 20:25:59 »
recenzja Pomroki - kolega nam się nie pochwalił, pewnie wstydliwy ;) to ja wrzucam :)

https://czytamykomiksy.blogspot.com/2024/09/pomroka-recenzja.html?fbclid=IwY2xjawFQ7xdleHRuA2FlbQIxMAABHV0mi0aWzKH1nK3SrI30ysbajG_Qato_-8e79UokTuvSzfsAuYRZswObOw_aem_vunJSUNMY6K0fwCMeeVAqw

Dzięki :) Za dużo na głowie dzisiaj i nie ma zwyczajnie kiedy na spokojnie usiąść do kompa :)
Zapraszam wszystkich do odwiedzania bloga "Czytamy Komiksy", a także do obserwowania profilu na Facebooku i Instagramie.

https://czytamykomiksy.blogspot.com/
https://www.facebook.com/czytamykomiksy
https://www.instagram.com/czytamykomiksy/

Offline rrudy102

« Odpowiedź #14424 dnia: Pt, 13 Wrzesień 2024, 21:30:50 »
Muszę się wyżalić...

Inpost od 4 września ma moją paczkę (Gildia) z Pomroką w lokalnym centrum dystrybucji (już na miejscu). Nie są w stanie powiedzieć, co dzieje się z przesyłką. To pierwsza w ich wykonaniu taka akcja u mnie, ale... Nie jestem optymistą niestety.

Na Gildii Pomroki już brak, więc jeśli skończy się to tak, jak podejrzewam, to zostanę bez komiksu  :-\

Ehhh

Offline Sędzia

« Odpowiedź #14425 dnia: Pt, 13 Wrzesień 2024, 23:39:40 »
Muszę się wyżalić...

Inpost od 4 września ma moją paczkę (Gildia) z Pomroką w lokalnym centrum dystrybucji (już na miejscu). Nie są w stanie powiedzieć, co dzieje się z przesyłką. To pierwsza w ich wykonaniu taka akcja u mnie, ale... Nie jestem optymistą niestety.

Na Gildii Pomroki już brak, więc jeśli skończy się to tak, jak podejrzewam, to zostanę bez komiksu  :-\

Ehhh

Gildia ma zapas na taki wypadek. Ale napisz do nich, żeby sami pocisnęli Inposta, przy okazji wspomnij, żeby tego zapasu nie puścili do sprzedaży.

Offline Czeczot

« Odpowiedź #14426 dnia: So, 14 Wrzesień 2024, 00:25:27 »
Muszę się wyżalić...

Ehhh

Napisz reklamacje że chcesz żeby ci wypłacili wartość paczki. M. też kiedyś zgubili paczkę. Co do nich dzwoniłem to była ale jej nie było. Ktoś ją znalazł ale jednak nie znalazł. Po napisanie reklamacji że mają mi oddać kasę na drugi dzień paczka się znalazł. Tylko ja miałem wartość dużo większą niż jeden komiks.

Offline Necr09

« Odpowiedź #14427 dnia: So, 14 Wrzesień 2024, 09:56:36 »
Na stanowisku na emefce są niektóre wyprzedane według strony pozycje jakby ktoś szukał ;)
FGO: 758,469,198

Offline studio_lain

« Odpowiedź #14428 dnia: So, 14 Wrzesień 2024, 10:46:59 »
Muszę się wyżalić...

Ehhh

Spokojnie gildia bedzie jeszcze miala

Hellspawn - maj

Offline studio_lain

« Odpowiedź #14429 dnia: So, 14 Wrzesień 2024, 12:27:09 »
co do umownie cartoonowych komiksow - odpuscilem min takie pozycje

to jest tylko wierzcholek tej gory lodowej - mam tego tony ;)
« Ostatnia zmiana: So, 14 Wrzesień 2024, 12:38:48 wysłana przez studio_lain »

Hellspawn - maj