I przede wszystkim CE 
Sprawdzałem tylko to, co czytałem. CE stoi sobie grzecznie na półce i czeka na swoją kolej.
Czyli my mamy inny gust niż wszyscy? To co "cały świat" uważa za słabe a my uważamy za wybitne jest wybitne i koniec ?
To nie jest kwestia innego gustu tylko goodreads to nie jest "cały świat". Ja np. od zawsze korzystam z librarything a goodreads omijam z daleka. Skądś do mnie dotarło info, że z goodreads korzysta bardziej casualowy czytelnik, a mnie nie interesują oceny casualowych czytelników.
Innymi słowy - jeśli interesuje Cię hard sci-fi to nie interesują Cię oceny ludzi, którzy czytają YA w klimatach sci-fi.
Slain z 16 komiksów jeden a w seri są też takie z ocena 3.1, Dredd podobnie.
Zresztą o gustach się nie dyskutuje. Mnie żaden z tych komiksów nie przekonuje ale każdy ma inny gust.
Nie pytałeś o serie, tylko o komiksy. Powyższe komiksy to stand-alony więc nie trzeba czytać gorszych (potwierdzam) pozostałych części.
I sam wywołałeś kwestię ocen na goodreads, ja się nimi w ogóle nie kieruję, tylko czytam komiks i wyrabiam sobie swoją opinię. Bezprawie 1-3 jest kapitalne, Button Man jest bardzo dobry, ale już np. Slaine to dla mnie strata czasu (choć Rogaty Bóg jest lepszy niż reszta). Ale np. Pan Wtorek Popielcowy jest rewelacyjny, a na goodreads ma niską notę.