Remaster gry? Ja o czymś nie wiem? I dlaczego tylko jedynki? Dwójka była według mnie lepsza, bardziej trzymała się klimatu komiksu. Jeśli takowy remaster wyjdzie, to wtedy gracze zaczną rozglądać się za komiksem, a ten będzie dawno wyprzedany Ważne by był u nas na półkach jako ucelebrowanie tego jak Top Cow nas ubogaciło za młodu.
"Savage Dragon" w wersji Ultimate to z tego co widzę około 300 stron na tom. Gdyby to połączyć, to mielibyśmy trzy grubaski po około 600 stron, więc nie tak źle. Jak się przyjmą pakiety dwóch tomów, to i z trzema można by spróbować. No a jak seria się przyjmie, to można lecieć dalej
Co do remastera "The Darkness" to od kilku miesięcy krążą plotki, że 2K chce odświeżyć starsze tytuły i ta gra jest podobno pierwsza na liście. Czemu jedynka? Bo nigdy nie wyszła na PC. To są tylko plotki, ale kto wie. O remasterach "Soul Reaver" też się mówi od dłuższego czasu i nadal cisza (chociaż na Comic Conie przedstawili figurki z "Solu Reaver I + II Remaster", a gdy zaczęło się o tym mówić, to je usunęli
).