Chlopaki to co pokazujecie nic nie zmienia. Ten problem wystepowalby nadal. Nie ocenicie tego bez rozkladowek. Szukajcie z rozkladowkami.
Proszę rozkładówki.

Poniżej niewygodne miejsce, na klejeniu dwóch zeszytów, więc jest trochę gorzej. Kartki sąsiadujących zeszytów są ze sobą klejone, to celowe, bo tak jest w całym albumie, ale to się dzieje tylko na łączeniu zeszytów.

Poniżej dobrze widać, że odstępy między kadrami na obu stronach, są niemal identyczne jak odstępy między kadrami na poszczególnych stronach. To pokazuje jaka jest dokładność dopasowania.

Ja się na tym nie znam, nie wiem czy da się osiągnąc taki efekt na omnibusie, który ma cieńsze kartki i mniejszy format ale jest grubszy. To co pokazuję jest praktycznie w każdym Artist Edition, Gallery Edition, Vault Edition, bo inaczej nie dałoby się oglądać rozkładówek, a idea jest taka, żeby mieć wrażenia oryginalnej planszy, która albo jest oryginalnie taka duża, albo dwie kartki sklejone ze sobą. Z tego co jednak widzę, to w przykładach, które pokazałem wyżej, np Potwory robione w BZG, jest taka sama technika, tyle, że tam jest więcej kleju, może to kwestia wykonania, a może nie da się inaczej, nie wiem.