Olgierd, Liarus, Edgar i 124 Gości przegląda ten wątek.
no jak się jest starym dziadem, to się kocha takie komiksy z innej trochę beczki to jest komiks, który bardzo bym chciał, ale obawiam się, że byłaby klapaJérôme Moucherotfanastyczne komiksowe szaleństwo rodem z Heavy Metal - polecam wam
Trzeba się spieszyć z wydawaniem póki pokolenie Świata Młodych jeszcze dycha Czekam od dawna aż ktoś zaryzykuje Papilio i Les Casseurs, brałbym od razu.Mam jeszcze sentyment do rysunków Guillermo Mordillo - zaletą jest brak konieczności tłumaczenia
Jaka klapa? Wszystko idzie w przedsprzedaży, nawet CE za prawie 3 stówy, najlepszy moment na wydanie A wygląda to 100 razy lepiej niż te frankofony co wydałeś ostatnio z obecnych czasów.
Nie uwierzysz, ale chodziło mi po klawiaturze zapytać Cię o te "3x kontra Mamuty" Gościu prowadzący profil Świata Młodych na FB wrzucał swojego czasu komplet. To było spore zderzenie z tym, jak to człowiek zapamiętał, ale i tak warte wydania. Do dziś jestem w stanie wskazać odcinek, który czytałem w drodze na zażycie płynu Lugola Ale tak, najpierw Jogurtha, potem ten Van Hamme powyżej i potem może być 3x kontra
Papilio... hm...w sumie... ciekawe jak z jakością materiałów
Poszukałem, w szafkach, i znalazłem 3 x kontra Mamuty. Zrobiłem kilka zdjęć.Wyglądało to tak: tylko 33 plansze.
Poszukałem, w szafkach, i znalazłem 3 x kontra Mamuty. Zrobiłem kilka zdjęć.Wyglądało to tak: tylko 33 plansze.Z chęcią zakupię "ramotki" od SL (jeśli się pojawią).
Tony Stark - fabularnie wydaje się ciekawy, taki Indiana Jones z przesłaniem ochrony dzikiej przyrody. Graficznie niestety wygląda jak ramota, nie chodzi o kreskę, ale same postacie, styl lat 70. Ogólnie kojarzy się z komiksami Jerzego Wróblewskiego. No i całość ma chyba 400 stron, jeśli dobrze wyczytałem.