Pisałem, że chciałbym przywrócić markę na rynek nowymi seriami - Gunslinger i King
i jakby poszło - można pomysleć o klasycznym Spawnie ale w stylu the best of - wybrać najlepsze zamknięte historie - bo wydania całej serii sie nie podejmuje
No OK, nowe serie poboczne na początek to jednak jest dobry pomysł. Chcesz to wydawać tak jak oryginalnie, czy wydania łączone 2w1?
Co do klasycznego Spawna, to jestem bardzo na tak, ale czy koniecznie "Best of"? Fakt, jest tego dużo, ale wydania "Origins Deluxe" są bardzo fajnie pomyślane. Aktualnie wyszło 7 tomów, które zbierają materiał bodajże do 151 zeszytu. Każdy tom to jakieś 600 stron, czyli tyle ile będą miały chociażby "The Darkness" i "Cyberforce". Jeden/dwa tomy rocznie i jakoś by to poszło

Jeżeli udałoby się przywrócić Spawna na polski rynek, to Studio Lain będzie jedynym wydawcą który będzie mógł wydać całość i w moim życiu pewnie nikt inny nie będzie miał takiej możliwości. No więc kto, jak nie Wy?

Myślę, że gdyby nawet wesprzeć się jakąś zbiórką, to zainteresowanie byłoby spore