eyesore, Popiel, nekro, frosty24, khomaniac, bocik, maxim1987, volker, thecrow21 i 25 Gości przegląda ten wątek.
W końcu i ja dostałem Sha i też jest delikatnie ubity. Nie na tyle żebym reklamował, ale wydaje mi się, że przy tym tytule wyjątkowo dużo takich komentarzy czytałem w porównaniu z poprzednimi. Nie wiem czy to wina drukarni, transportu z drukarni, czy Gildii (na pewno nie transportu z Gildii, bo paczka nienaruszona), ale coś tam nie pykło w którymś momencie. Poza tym oczywiście wizualnie wygląda obłędnie, a co do fabuły to się wypowiem jak przeczytam standardowo.
w gildii opale wyprzedanewiec - JESLI CHCESZ KUPIC TEN KOMIKS - odezwij sie do sklepowCentrum Komiksu - Warszawie (maja tez SHA)Fankomiks Krakow (maja tez SHA)KIK Poznan (maja tez SHA)Komiksariat Radom (chyba maja tez SHA)Komiksiarnia Katowice (nie ma SHA)
raczej informacja ze wciaz mozna kupic
Węszę zwiększenie nakładów
juz widze te piekne latynoski pluskajace sie w moim basenie w rytm hip hopu
bym wolał bardziej indianki niz latynoski - choc w sumie obie opalone i fajne
Jesli juz jestesmy przy latynoskach i pieknych nasaczonych kolorach ciekawego artysty Rafael'a Gallur'a o ja bym wolał bardziej indianki niz latynoski - choc w sumie obie opalone i fajne