Autor Wątek: comicgang.com - katalog komiksów  (Przeczytany 217 razy)

Klint, Kapitan Fandom (+ 1 Ukrytych) i 6 Gości przegląda ten wątek.

Offline GoNzO

comicgang.com - katalog komiksów
« dnia: Dzisiaj o 13:55:44 »
Wstępna wersja katalogu comicgang.com już online. Dużo więcej czasu niż myślałem zajmuje mi tworzenie bazy komiksów więc są jeszcze spore braki w komiksach polskich, a o zagranicznych nawet na razie nie myślę :). Ale już można odwiedzać, część wydawnictw jest kompletnych.

Po uzupełnieniu bazy komiksów chciałbym zabrać się za funkcje społecznościowe takie jak: ocenianie, tworzenie prywatnych list komiksów, a może nawet komentowanie. Mam też wiele innych pomysłów.

Jeżeli macie jakieś pomysły na funkcje, uwagi lub znajdziecie błąd tak jak ostatnio Dracos :) to piszcie. Każda opinia jest dla mnie istotna :).

comicgang.com (wstępna beta)
comicgang.com

Offline LukCook

Odp: comicgang.com - katalog komiksów
« Odpowiedź #1 dnia: Dzisiaj o 14:07:40 »
Bardzo fajna stronka, podoba mi się UI i wydajność. Brawo!

Online holcman

« Odpowiedź #2 dnia: Dzisiaj o 14:35:50 »
A to widzieliście:
https://komiksopedia.pl/

?

Offline LukCook

« Odpowiedź #3 dnia: Dzisiaj o 14:41:36 »
A to widzieliście:
https://komiksopedia.pl/

?

Fajne ale tragicznie wolno wczytuje strony. Twórcy powinni się skontaktować z GoNzO, w celu optymalizacji  ;)

Online Deepdelver

« Odpowiedź #4 dnia: Dzisiaj o 14:55:04 »
Fajna stronka, szybko fruwa.
Dodaj jak najszybciej tworzenie własnej biblioteczki, to się tam osiedlę na stałe. :)

Offline Death

« Odpowiedź #5 dnia: Dzisiaj o 15:01:13 »
Już się zniechęciłem na starcie, bo nie chciała mi wskoczyć ocena pierwszego komiksu. I rusza się jak wóz z węglem. Także na razie zaczekam.

Offline GoNzO

« Odpowiedź #6 dnia: Dzisiaj o 15:10:26 »
Dodaj jak najszybciej tworzenie własnej biblioteczki, to się tam osiedlę na stałe. :)

Jak tylko skończę spisywanie największych wydawnictw zabieram się za tą właśnie funkcjonalność, żeby było co do tych list dodawać :).

Już się zniechęciłem na starcie, bo nie chciała mi wskoczyć ocena pierwszego komiksu. I rusza się jak wóz z węglem. Także na razie zaczekam.

Mam nadzieję, że nie comicgang :)? (pewnie, że nie, jeszcze nie ma ocen)

Stronka przeszła pierwszy stress test, ponad 30 osób online naraz, a CPU daje radę, dzięki.
comicgang.com

Online Klint

« Odpowiedź #7 dnia: Dzisiaj o 15:30:13 »
Już się zameldowałem :) Czekam na tworzenie biblioteczki .