Przyszło mi powiadomienie z gildii, że można zamawiać okładkę B. Wchodzę i nie ch*a. Czyżby się wyprzedało w 2 min? Nieeee, kolejny babol neoGildii xD
Też to zauważyłem, ze coś zostało spierniczone z tym powiadamianiem o dostępności.
Jak tylko dodawałem limitki Stone do powiadomienie o dostępności to dostawałem maila z powiadomieniem o najbliższej godzinie zaokrąglonej co 10 minut HH:10, HH:20, HH:30, HH:40, HH:50
(czyli dla przykładu zapiszę się o powiadomienie o 12:33, to dostanę maila o 12:40 że jest dostępny. Zapiszę się na powiadomienie o 15:07, to dostanę maile o 15:10 itd)
Sprawdzałem to z 10 razy. Za każdym razem to samo.
Oczywiście nic w danej minucie nie jest dostępne (odświeżałem non-stop całą minutę w momencie którym przewidywałem że dostanę maila z powiadomieniem żeby potwierdzić)
Chociaż dotyczyło to tylko Stone z jakiegoś powodu. Z np Hunter Killerem już tak nie było.
Ale już mi się i tak nie chce tego klikać, bo wkurza mnie to jak zaimplementowali przez co trzeba przejść, żeby się zapisać na powiadomienie.
Już mi nie zależy. Co mnie ominie to mnie ominie.
Może powinienem podziękować Neogildii bo od teraz ich misja to leczenie ludzi z FOMO i przed zbyt łatwym kupowaniem.