Serwus!
Od jakiegoś czasu przeglądam czasem wątek Studia Lain, szczególnie mocniej od kilku dni (Darkness wiadomo), aż postanowiłem założyć konto i zapytać o kilka kwestii wydawcę, które mogły mi umknąć:
1. Projekt Darkness który pokazaliście na fb w postaci tych filmików to już ostateczny wygląd wydania? Dałoby radę usunąć logo Studia Lain z grzbietu i zostawić to tak jak w oryginalnym wydaniu amerykańskim? Nie ukrywam że jako straszny grzbieciarz i pedant gryzło by mnie to w oczy w otoczeniu innych deluxów z Image, których mam kilka półek

Z 2000ad grzbiety to dzieła sztuki, robicie robotę

2. Przy okazji 2000ad ABC Warriors będzie jednak w jednym tomie zamiast w dwóch jak jest w zapowiedziach na waszej stronie? Gdzieś ostatnio mi mignęła tego typu wiadomość tu na forum. Trzymam kciuki za pojedynczy tom, świetnie jakby w Polsce ktoś odważyłby się w końcu wydawać omnibusy!
3. Te poboczne Spawny to pojedyncze tomy? Wiele z tych serii z tego co widzę powstaje jeszcze w USA i nie wiem jak wydawca chce rozwiązać sytuacje gdyby np po ukazaniu się zbiorczego tomu od was w USA wyszedł pojedynczy trejd zamykający historie.
4. Bezprawie tomy 4 i 5 w trzecim zbiorczym się ukażą?
Nie do końca cierpliwie czekam na odpowiedzi i wydania linii USA. Pewnie wezmę wszystko czy tego chce czy nie hehe. Na półce masa komiksów od Was, prawie całe 2000ad, trochę frankofonów, świetne rzeczy robicie. Jakbyście mieli siedzibę we Wrocławiu to nawet mógłbym swoją piwnice jako magazyn częściowo dla Was poświecić, może mniej na przemiał by poszło

Pozdrawiam i trzymam kciuki za całe wydawnictwo.