Wodzu. Zle mnie zrozumiales. Odnioslem sie do kontekstu 5 lat. Te tytuly sa nowsze. Bractwo sie konczy.
i jak jesteśmy przy kończy się. Przepraszam stary ale to jest żenujące co piszesz...
Wejdź na stronę www.studiolain.pl - gdzie na bieżąco modyfikowana jest informacja o stanie u nas.
Te komiksy są u nas wyprzedane, w sklepach moga być np komiksairnia ma wciąż DUAM, ale ja tego u siebie nie mam i nie dośle.
informuje, że coś się kończy a nie skończyło. Odpowiadam na pytania o dosyłkę, bo osoby mnie o to pytają.
i za chwilę na naszej stronie Bezprawie 2 będzie wyprzedane, bo ostatnie 20 sztuk poszło do gildii.
więc sory stary naginasz tu w ch... mocno. Są też ludzie co nie odbierają w gildii swoich zamówień i komiks wraca, ale ja go u siebie do sprzedaży nie mam. No słabe to stary jest.
Dla zwykłego konsumenta treści obrazkowej tytuł jest wyprzedany, gdy nie ma go na rynku pierwotnym w cenie co najwyżej okładkowej. Nie zauważyłem żeby ktoś piszący o wyprzedanym tytule powoływał się na informacje z twojej strony. I niby to zwroty wiszą później w Gildii tygodniami?
Tylko potwierdzasz opinie, że masz praktyki marketingowe rodem z podręczników dla akwizytorów - cytując klasyka.
Ale tak jak napisałem wcześniej - darz Bór!
Oby przy kolejnych tytułach, zwłaszcza frankofonach, nie była potrzebna trzecia piwnica.
EOT
Z Hellcopa to pewnie warto Mignoli zostawić, bo jego okładki zawsze dobrze schodziły na innych rynkach.Widzę, że potwierdza się, że mój gust tradycyjnie wlecze się za peletonem, bo gdybym miał kupować, to brałbym tę z poza podium B. Leciutko inspirowaną jak sądzę.