Caza dla mnie must have: 3 i 5
Głosowałbym też za 4, bo ten Conanowy vibe też jest świetny, ale jak jest w środku a nie ma pierwszej okładki to mam dylemat. W takiej sytuacji głosuję tylko na 3 i 5, żeby przede wszystkim te przeszły.
Nie pamiętam kiedy był ostatnio komiks z wszystkimi aż tak rewelacyjnymi okładkami do wyboru.
Arek, może warto na FB też dać info o tym które okładki są w środku? Rzuciłem tam okiem na posta i chyba wygląda, że np okładka Conanowa zebrała sporo głosów (w tym chyba mocno bije Jajo), ale rozkład może byłby inny gdyby ludzie wiedzieli, że Conanowa okładka akurat jako nieliczna z podanych jest w środku (nazywam okładki a nie podaję cyferki bo widzę że na FB inaczej je ponumerowałeś
)
Piszę oczywiście uprzedzony swoimi preferencjami bo zależy mi na jajku
Daj 4 wersje najlepiej. Wszystkie limitowane po 200. Te okładki na to zasługują
Jeśli chodzi o cartoonowe rzeczy, to Skydoll pewnie najlepsze. Chociaż ja z jednej strony posiadając przynajmniej te częściowe Egmontowe wydanie trochę czuję że nie mam aż takiego parcia. Z drugiej strony to pewnie i tak bym wziął dla tego brakującego 4. zeszytu i większego formatu. A tych historii dodatkowych jest aż tyle żeby robić z nich oddzielny tom? To nie są raptem 2 zeszyty?
Pozostałe propozycje pewnie też bym wziął.
Wiem, że nie do końca pasuje mówiąc o cartoonowych komiksach, ale osobiście bym wolał dostać przytoczonego tu jakiś czas temu Oliviera Varèsa Mariniego:
https://www.bedetheque.com/serie-633-BD-Dossiers-d-Olivier-Varese.html