Autor Wątek: Wydawnictwo Lost In Time  (Przeczytany 522026 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mruk

Odp: Wydawnictwo Lost In Time
« Odpowiedź #2280 dnia: Cz, 09 Styczeń 2025, 09:30:50 »
Gdyż wyszły dopiero tomy 1 i 2, 3 ma być pod koniec tego roku, czwarty, ostatni, w przyszłym

OK, to wyjaśnienie mnie przekonuje.

Choć ja bym wolał w przyszłym roku całość w jednym tomie. A skoro będzie edycja dwutomowa, nie wiadomo czy się doczekamy wznowienia.

Offline kostuch

« Odpowiedź #2281 dnia: Cz, 09 Styczeń 2025, 09:57:39 »
Ale daliście popalić z tym Toppi. Sklep u którego kupiłem wszystkie sztuki ma z błędem wymieszanych stron..... i musiałem anulować zamówienie a przez to straciłem mega kod z rabatem inpost przez Wasze żenujące nie do patrzenie. Klepcie dalej komiksy bezmyślnie...kolejne wydawnictwo na mojej liście do przemyślenia.

Gdzie kupowales? Ja w matfelu. 25 dni czekalem na przesylke (licze od daty premiery komiksu a nie od dnia zlozenia zamowienia) po tym prawie miesiacu dostalem oczywiscie komiks zle wydrukowany. Tydzien teraz minal od zwrotu wiec pewnie jeszcze z tydzien poczekam na zwrot kasy.

Online Alienus66

« Odpowiedź #2282 dnia: Cz, 09 Styczeń 2025, 10:06:19 »
 >:(
Gdzie kupowales? Ja w matfelu. 25 dni czekalem na przesylke (licze od daty premiery komiksu a nie od dnia zlozenia zamowienia) po tym prawie miesiacu dostalem oczywiscie komiks zle wydrukowany. Tydzien teraz minal od zwrotu wiec pewnie jeszcze z tydzien poczekam na zwrot kasy.
Też tam i cały proces trwa strasznie długo..

Offline Koalar

« Odpowiedź #2283 dnia: Cz, 09 Styczeń 2025, 12:08:26 »
Ale daliście popalić z tym Toppi. Sklep u którego kupiłem wszystkie sztuki ma z błędem wymieszanych stron..... i musiałem anulować zamówienie a przez to straciłem mega kod z rabatem inpost przez Wasze żenujące nie do patrzenie. Klepcie dalej komiksy bezmyślnie...kolejne wydawnictwo na mojej liście do przemyślenia.

Bezmyślnie to Ty klepiesz komentarze. Pisano w tym wątku, że to wina drukarni, co jest oczywiste, skoro tylko część nakładu jest źle wydrukowana. Czego oczekujesz od wydawcy? Że przejrzy każdy egzemplarz, czy drukarnia nie dała ciała?
pehowo.blogspot.com - blog z moimi komiksami: Buzz, Fungi, PEH.

Online Alienus66

« Odpowiedź #2284 dnia: Cz, 09 Styczeń 2025, 12:43:15 »
Moge pisać co chce wolność słowa jak mi coś nie pasuję a ty możesz kupować buble jak ci to nie przeszkadza i jeszcze podziękuj. Drukarnia wydawca ktoś zawalił taka prawda i jestem zły i mam takie prawo. Więc bede dalej klepał jak chce. Nara.

Online parsom

« Odpowiedź #2285 dnia: Cz, 09 Styczeń 2025, 12:49:41 »
Ja oczekuję od wydawcy, żeby się w końcu k... wziął za patrzenie tej konkretnej drukarni na ręce.

Offline Dracos

« Odpowiedź #2286 dnia: Cz, 09 Styczeń 2025, 14:21:18 »
Muszę powiedzieć że długo nie wiedziałem o co chodzi z tym narzekaniem na trzeszczące komiksy, aż nie popadł w moje ręce taki egzemplarz na początku aż się przestraszyłem że coś się rozleciało :) oczywiście później przypomniały mi się posty z forum i się uspokoiłem, ale jednak niesmak pozostał.

Offline Dalthon

« Odpowiedź #2287 dnia: Pn, 13 Styczeń 2025, 23:56:19 »
Zapowiedź!

Cytat: Lost in Time
Po "Excaliburze" pora na kolejną opowieść czerpiącą z legend arturiańskich.
O dziejach Pendragonów opowiedzą Wam: Jérôme Le Gris (Hawkmoon, Horacio d'Alba), Benoît Dellac (Hawkmoon) oraz Paolo Martinello (3 souhaits).
Oj lubimy takie klimaty.
Całość w dwóch albumach zbierających cztery tomy francuskiego wydania.

Jakby ktoś pytał dlaczego w 2 tomach, to...
Cytat: Lost in Time
W przypadku nowych serii często wydawcy oryginalnej wersji językowej lub obsługujące ich agencje preferują sprzedaż praw na pojedyncze tomy. W tym przypadku i tak jesteśmy zadowoleni, że udało się uzyskać zgodę do wydania 2x2.