Ty próbujesz jakimiś dziwnymi porównaniami wmówić że Relax wychodzi drogo w Empiku.
Nie - ja mówię, że jest droższy niż większość komiksów w Empikach. A skoro zdecydowana większość komiksów w Empikach to tomy kosztujące do 50 zł to musi to z czegoś wynikać. A wynika z tego, że w takiej formie dystrybucji sprzedają się takie a nie inne komiksy, a sprzedaż droższych wydań głównie opiera się na księgarniach internetowych i specjalistycznych.
Bo przyrównujesz do Thorgali czy Marvel NOW i to ja mam bzdurne porównania? Chyba normalne że tyle stron i taki format musi swoje kosztować. I co z tego że w empiku jest więcej tańszych komiksów? Ogólnie wychodzi tanio.
Nie, nie wychodzi tanio. Jeżeli założę sobie wydawnictwo DisneyGraphicArts i wydam w tym bezsensownym formacie A4+ 160 stron losowych komiksów Disneya za 50 zł, to nie będzie tanio, lecz drogo, ponieważ nie są to komiksy którym potrzebne jest tak luksusowe wydanie. I podobnie jest w tym wypadku. 150 stron losowej mieszanki komiksów frankofońskich i polskich nie jest warta 60 zł nawet jeżeli ktoś wydałby to w formacie A3 i w płóciennej oprawie.
A Relax może być np tylko w 50 bo na razie tego nie wiemy.
Czyli to będzie iluzoryczna dostępność, tylko żeby móc odbębnić to i móc napisać "jest dostępny w Empikach".