Autor Wątek: Relax magazyn opowieści rysunkowych  (Przeczytany 344051 razy)

Kapral

• Gość
Odp: Relax magazyn opowieści rysunkowych
« Odpowiedź #375 dnia: So, 05 Grudzień 2020, 10:25:11 »
Ja bym na przykład chętnie poznał szczegółową zawartość, jaki autor, ile stron, z jakiego komiksu, ile stron przeznaczono na publicystykę.

Oczekiwanie jak najbardziej słuszne :) bo przecież każdy magazyn ma zas**ny obowiązek już na miesiąc przed premierą podać szczegółowy spis treści. Tak było w przypadku Relaxu, Świata Komiksu, AQQ i Zeszytów Komiksowych, prawda?

Brvk pisze o tym, co pisałem wcześniej, gdy pisałem

Aha...

Offline misiokles

« Odpowiedź #376 dnia: So, 05 Grudzień 2020, 10:31:26 »
Chęć obejrzenia spisu treści to bezmyślne klepanie w klawiaturę?
Podsumujmy magazyn ma mieć 140 stron lub coś koło tego. Na stronie widzę 20 wymienionych autorów.
Jeśli do tej pory nazwiska z okładki nic ci nie mówią to nie ma się co oszukiwać - po podaniu szczegółowego spisu treści nic więcej ci nie powiedzą, gdyż... jaką wartość informacyjną niesie podanie informacji, że przykładowo komiks Kmiołka o tytule 'xyx' będzie miał 12 stron?

brvk

• Gość
« Odpowiedź #377 dnia: So, 05 Grudzień 2020, 10:37:19 »
O, to nigdy nie naciąłeś się na antologii, w której głośne nazwiska to jakieś mikroopowiadanka.

Online parsom

« Odpowiedź #378 dnia: So, 05 Grudzień 2020, 10:42:03 »
Sprzedają prenumeratę czegoś czego zawartość jest niezbyt jasna? Mają fantazję.

Kapral

• Gość
« Odpowiedź #379 dnia: So, 05 Grudzień 2020, 10:48:16 »
Jest ryzyko, jest zabawa. Życia nie da się w 100% kontrolować, wbrew temu, co próbują wmówić nam współczesne pieśni masowe w stylu "możesz wszystko jeśli tylko chcesz"  :D

Offline misiokles

« Odpowiedź #380 dnia: So, 05 Grudzień 2020, 11:12:57 »
Sprzedają prenumeratę czegoś czego zawartość jest niezbyt jasna? Mają fantazję.

Czyli...powinni udostępnić numer w pdfie za darmo?

Offline starcek

« Odpowiedź #381 dnia: So, 05 Grudzień 2020, 11:43:11 »
Chyba każdy redaktor ma słownik, przynajmniej w Wordzie. Inna sprawa że słownik wszystkiego nie wyłapie, mimo wszystko potrzebny jest dobry redaktor językowy / korektor.

I mam przeczucie, ze to „Redaktorzy” zwiastuje, że za chwilę dyskusja wkroczy [...]
Nie  - to „Redaktorzy” odzwierciedla w sposób jaki oni sami o sobie piszą na FB, tak więc nie ma co dyskutować o kompetencjach. Wszystko jasne od samego początku. Oczywiście chciałbym się mylić, ale dotychczasowe wyczyny świadczą o czymś innym.

Teraz tylko należy czekać na pierwszy numer i zobaczymy jaki ze mnie Wernyhora...

Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Online parsom

« Odpowiedź #382 dnia: So, 05 Grudzień 2020, 12:05:51 »
Czyli...powinni udostępnić numer w pdfie za darmo?

Może np. podać spis treści? Dokładniejszy opis? A nie jakieś ckliwe historyjki jak to czytali komiksy za młodu.

Kapral

• Gość
« Odpowiedź #383 dnia: So, 05 Grudzień 2020, 12:10:05 »
Nie chcesz? Nie kupuj. Ale nie musisz się z tym tak obnosić. Nikogo chyba nie interesuje na co wydajesz swoje ciężko zarobione 6 dyszek :)

Offline PJP

« Odpowiedź #384 dnia: So, 05 Grudzień 2020, 12:12:55 »
Kupię z ciekawości, a co będzie dalej, okaże się ;)

Offline Szekak

« Odpowiedź #385 dnia: So, 05 Grudzień 2020, 12:14:52 »
Nie chcesz? Nie kupuj. Ale nie musisz się z tym tak obnosić. Nikogo chyba nie interesuje na co wydajesz swoje ciężko zarobione 6 dyszek :)
Mnie interesuje, natomiast nie interesuje mnie twoje zdanie na ten temat wiec sie z nim nie obnos.
Piękno jest w oczach patrzącego.

Użytkownik usunięty53490

• Gość
« Odpowiedź #386 dnia: So, 05 Grudzień 2020, 12:16:35 »
Mnie interesuje, natomiast nie interesuje mnie twoje zdanie na ten temat wiec sie z nim nie obnos.

A mnie interesuje jego zdanie, więc niech się obnosi. Nie interesuje mnie natomiast to, co interesuje ciebie lub nie, więc nie pisz takich rzeczy.

Kapral

• Gość
« Odpowiedź #387 dnia: So, 05 Grudzień 2020, 12:17:26 »
Szekak, to i tak masz lepiej, bo mnie nie interesuje twoje zdanie na żaden temat.

brvk

• Gość
« Odpowiedź #388 dnia: So, 05 Grudzień 2020, 12:19:08 »
Mamo, tato, nie kłóćcie się!

Offline misiokles

« Odpowiedź #389 dnia: So, 05 Grudzień 2020, 12:39:29 »
Może np. podać spis treści? Dokładniejszy opis? A nie jakieś ckliwe historyjki jak to czytali komiksy za młodu.

Jest miesiąc do premiery, jeszcze podadzą więcej szczegółów. Prowadzą normalną politykę reklamową porcjowania informacji jakich wiele.