Autor Wątek: Recenzje z Gildii - na poważnie i nie tylko  (Przeczytany 16978 razy)

Offline Brvk

Odp: Recenzje z Gildii - na poważnie i nie tylko
« Odpowiedź #75 dnia: Pn, 22 Kwiecień 2024, 15:34:08 »
Komentarze klientów zewnętrznych mogłyby zostać, ale ocenę powinien móc wystawić tylko faktycznie kupujący w Gildii. I jedną.

Online Deg

« Odpowiedź #76 dnia: Pn, 22 Kwiecień 2024, 19:30:10 »
Spokojnie, Bazyl będzie twierdził jak zawsze w takiej sytuacji, że to nie on, tylko ci, którzy się pod niego podszywają.

Z Bazyliszkiem rzadko mi po drodze, ale obecny system komentarzy na Gildii sprzyja podszywaniu się pod innych i stawiam dolary przeciw orzechom, że są użytkownicy Speca, którzy chętnie z tego korzystają  ::)
This is my truth, tell me yours.

Offline xanar

« Odpowiedź #77 dnia: Pn, 22 Kwiecień 2024, 19:33:18 »
Jeżeli nawet tak jest, to piszą tam to samo co on tutaj.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline komiks

Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

« Odpowiedź #79 dnia: Pn, 22 Kwiecień 2024, 19:43:40 »
Z Bazyliszkiem rzadko mi po drodze, ale obecny system komentarzy na Gildii sprzyja podszywaniu się pod innych i stawiam dolary przeciw orzechom, że są użytkownicy Speca, którzy chętnie z tego korzystają  ::)

Nie idź tą drogą. Już jeden taki tutaj co spiski różne wykrywa najczęściej przeciwko niemu i do Choroszczy się nadaje wystarczy.

Offline rzodkiew

« Odpowiedź #80 dnia: Wt, 30 Lipiec 2024, 12:37:34 »
Gdy leżałem na Neonatologii, ordynator napierdział mi do inkubatora. Do dzisiaj odbija mi sie to czkawką - chcąc skrytykować jakość obsługi sklepu, nie wchodzę na opineo, tylko oceniam jakiś komiks  na 1/5.
https://www.gildia.pl/komiksy/602736-miasto