Autor Wątek: PolishComicArt.pl  (Przeczytany 196218 razy)

Offline starcek

Odp: PolishComicArt.pl
« Odpowiedź #825 dnia: Pt, 07 Czerwiec 2024, 13:16:15 »
Tak się więcej skosi floty zapewne.
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline Alienus66

« Odpowiedź #826 dnia: Pt, 07 Czerwiec 2024, 13:26:13 »
pisałem ci olej to i się nie zrażaj :)
masz rację👍

Offline Rodrigues

« Odpowiedź #827 dnia: Pt, 07 Czerwiec 2024, 14:09:37 »
No a to przeszkadzało wydać te zeszyty w jednym tomie?

Według mnie Starcek trafił w punkt.

Tak się więcej skosi floty zapewne.

Jeszcze pewnie się okaże, że będą warianty zwykłe 5-ciu zeszytów oraz warianty droższe, ale za to podpisane przez Rosia...
Z jakiego komiksu jest ten kadr? Edycja 19 - START 06.12.2025 o godzinie 20:00

Online Leyek

« Odpowiedź #828 dnia: Pt, 07 Czerwiec 2024, 14:13:45 »
Jeszcze pewnie się okaże, że będą warianty zwykłe 5-ciu zeszytów oraz warianty droższe, ale za to podpisane przez Rosia...

Nie no podpisy i bazgroły zostawmy dla ekskluzywnych wydań zbiorczych. Zeszyty to Mistrz może co najwyżej dotknąć ;)

I stawiam, że po publikacji zeszytówek wydanie zbiorcze też się pojawi.

Offline Dracos

« Odpowiedź #829 dnia: Pt, 07 Czerwiec 2024, 14:23:50 »
ilu tutaj na tym forum jest takich przemądrzałych specjalistów od komiksów masakracja strach się odezwac bo już kontra przestane chyba się tutaj udzielać tylko będe czytał bo coraz bardziej mnie to miejsce irytuję właśnie takim docinkami

Eee nie przejmuj się. Czasem ktoś ma gorszy dzień, czasem jakiś gbur chce błysnąć, nie warto brać tego do siebie.

Offline starcek

« Odpowiedź #830 dnia: Pt, 07 Czerwiec 2024, 14:35:36 »
[...]

O blankach trzeba było wspomnieć.
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline Rodrigues

« Odpowiedź #831 dnia: Pt, 07 Czerwiec 2024, 14:40:22 »
O blankach trzeba było wspomnieć.

Może Garula w to pójdzie. W końcu Relax 33 też miał wariant z okładką blank.
Z jakiego komiksu jest ten kadr? Edycja 19 - START 06.12.2025 o godzinie 20:00

Offline sir Nick

« Odpowiedź #832 dnia: Pt, 07 Czerwiec 2024, 14:48:08 »
Premiera już w Łodzi. Na blankach Mistrz za dodatkową opłatą wrysuje chętnym drakkar.
Zobacz - to jest pułapka
Dla ciebie i mnie
Zastawiona przez system
Czas dopełnia się
Byśmy byli bezbronni
Jak dzieci we mgle
I już nigdy nie mogli rozróżnić
Co dobre, co złe

Nie daj, nie daj ręki swej
Nie daj, nie daj duszy swej

Houk "Pułapka"

Offline GoNzO

« Odpowiedź #833 dnia: Pt, 07 Czerwiec 2024, 16:40:29 »
Integrala pilota bym wziął, zeszytów nie mam zamiaru kupować. Szkoda, było blisko...
Katalog komiksowy: https://comicgang.com.

Offline Dalthon

« Odpowiedź #834 dnia: Pt, 07 Czerwiec 2024, 16:49:43 »
Bo zapewne wydadzą TYLKO zeszyty z rysunkami Rosińskiego - zapewne nie mają praw do numerów gdzie rysowali Kurzawa i Szyszko.

Zwracam honor - wreszcie Polishcomicart.pl wyjaśnił:

Wydamy wszystkie zeszyty - KOMPLET!

Offline starcek

« Odpowiedź #835 dnia: Pt, 07 Czerwiec 2024, 23:04:14 »
No to poczekajmy na szczegóły i na spokojnie porównamy - ceny Ongrysa i PCA.  8)

Offline JanJ

« Odpowiedź #836 dnia: So, 08 Czerwiec 2024, 10:27:49 »
Zbiórka na album Rosiński Fantastyczny powoli dobiega końca. Poczekajmy do końca, ale na razie powiedziałbym, że średni sukces. Tych albumów numerowanych sprzedało się mniej niż połowa (aktualnie 110). Na kubki i torby też nie ma parcia. Ale zebrali już prawie 100k. Po wtopie z figurką może się trochę odkują. Zastanawia mnie czy jeśli zaplanowali wydanie 250 egzemplarzy numerowanych z autografem, to niesprzedane egzemplarze będą potem sprzedawali gdzieś na swojej stronie, czy będzie ich mniej i po zakończeniu zbiórki już się ich nie da kupić?

Do tego limitowanego albumu za 570 zł (z przesyłką) dorzucona jest m.in. grafika. Pomijając że jest to ta sama grafika co na okładce, to zastanawia mnie, czemu na tej grafice też dali ten napis u góry, który obcina część rysunku?? Kto na to wpadł?

« Ostatnia zmiana: So, 08 Czerwiec 2024, 10:30:34 wysłana przez JanJ »

Offline JanJ

« Odpowiedź #837 dnia: Pt, 14 Czerwiec 2024, 09:29:55 »
Nasza ulubiona galeria szykuje nową wystawę - Rosiński Dédicaces. Ciekawy pomysł, choć większość naprawdę fajnych dedykacji pochodzi z lat 80/wczesnych 90. Oby nie skończyło się to pokazaniem ile "fajnych" dedykacji ma GK i koledzy.

Offline Takesh

« Odpowiedź #838 dnia: Pt, 14 Czerwiec 2024, 09:36:42 »
Jakby ktoś chciał wiedzieć, to mnie nikt nie pytał czy udostępnię na wystawę moją dedykację z mojego albumu, czy też komiksów... ::)

Offline Teli

« Odpowiedź #839 dnia: Pt, 14 Czerwiec 2024, 09:47:13 »
Ja mam dwie fajne dedykacje, ale mnie też nikt nie pytał. Choć może ma to jakiś związek z banem na FB? Kto wie...
edit. tu na forum jest wstawione wiele lepszych dedykacji niż ta na plakacie. Może lepiej przejrzeć tematy i zaliczyć forumową wysawę bez stresów i spiny :D
« Ostatnia zmiana: Pt, 14 Czerwiec 2024, 09:50:30 wysłana przez Teli »