Autor Wątek: PolishComicArt.pl  (Przeczytany 196296 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline turucorp

Odp: PolishComicArt.pl
« Odpowiedź #495 dnia: Pt, 17 Luty 2023, 16:08:32 »
Rano napisałem grzeczny i rzeczowy komentarz pod tym postem na fejsie. Dostałem bana, a komć został usunięty.  ::)

Zaskoczony?
Ja tam bardzo sobie cenię ich podejście do klienta, zupełnie jak w PRLowskim sklepie z wędlinami, ten dyskretny urok nostalgii powoduje, że aż łza w oku mi się kręci.
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Bender

• Gość
« Odpowiedź #496 dnia: Pt, 17 Luty 2023, 18:32:43 »
Kupujcie dalej...

Offline Death

« Odpowiedź #497 dnia: Pt, 17 Luty 2023, 18:36:26 »
Kupujcie dalej...
Panie, ale oni majo Thorgala. Trzymają go zamkniętego w piwnicy i tylko od nich dawka thorgaltyku w dużym formacie. To silniejsze ode mnie... więc czekam na piąty tom.

Offline JanJ

« Odpowiedź #498 dnia: Pt, 17 Luty 2023, 18:38:15 »
Panie, ale oni majo Thorgala. Trzymają go zamkniętego w piwnicy i tylko od nich dawka thorgaltyku w dużym formacie. To silniejsze ode mnie... więc czekam na piąty tom.

Niffle

Offline Deg

« Odpowiedź #499 dnia: Pt, 17 Luty 2023, 20:29:37 »
Rano napisałem grzeczny i rzeczowy komentarz pod tym postem na fejsie. Dostałem bana, a komć został usunięty.  ::)
Dziwię się, że się dziwisz :D
This is my truth, tell me yours.

Online donT

« Odpowiedź #500 dnia: So, 18 Luty 2023, 17:38:49 »

Z czystej ciekawosci zapytalem dzis kulturalnie na ich FB dlaczego usuwaja niewygodne komentarze. I co? To samo - tez dostalem bana.
Garulex nie zawiodl i pokazal klase po raz kolejny.
🙂
« Ostatnia zmiana: So, 18 Luty 2023, 17:40:55 wysłana przez donT »
You know nothing. Hell is only a word. The reality is much, much worse.

Online Spiff

« Odpowiedź #501 dnia: So, 18 Luty 2023, 18:01:55 »
"Rano napisałem grzeczny i rzeczowy komentarz pod tym postem na fejsie. Dostałem bana, a komć został usunięty."
...
"Z czystej ciekawosci zapytalem dzis kulturalnie na ich FB dlaczego usuwaja niewygodne komentarze. I co? To samo - tez dostalem bana."
...
Gdybym miał fejsa ...

>:(
- No i jesteśmy na bezludnej wyspie.
- Jaka tam ona bezludna! A ty, to pies?

Offline Lipa

« Odpowiedź #502 dnia: So, 18 Luty 2023, 22:32:00 »
Po co - może trzeba w drugą stronę iść i stworzyć kilka artykułów w internecie nt. ich/jego działalności, nt. jego praktyk na fejsie

Piszemy to tylko na "naszym" forum gdzie każdy wie jaki to jest człowiek

A kilka osób na forum ma swoje blogi/strony

Nie bać się wjony z tym złym człowiekiem, tylko proszę działać :)

Offline turucorp

« Odpowiedź #503 dnia: Nd, 19 Luty 2023, 07:35:15 »
Piszemy to tylko na "naszym" forum gdzie każdy wie jaki to jest człowiek
Naprawdę nie wiesz, co się dzieje w sieci i na festiwalach wokół tego tematu? :O
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline PJP

« Odpowiedź #504 dnia: Nd, 19 Luty 2023, 08:36:47 »
Ludzie dzielą się na tych, którzy jeszcze chwalą i tych, którzy już krytykują 8)

sum41

• Gość
« Odpowiedź #505 dnia: Nd, 19 Luty 2023, 09:26:15 »
Panowie tak czytam ten wątek i ciagle narzekania a i tak kupujecie i będziecie kupowac...

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #506 dnia: Nd, 19 Luty 2023, 09:27:59 »
Niektórzy kupują, większość jak sądzę, nie kupuje.

Online donT

« Odpowiedź #507 dnia: Nd, 19 Luty 2023, 10:02:18 »
Nic nie kupilem i nie zamierzam.
Raz, ze na Rosinskiego wystarcza mi wydania Egmontowe, dwa - nazywajac rzeczy po imieniu, pospolity cham jakim jest G., nie zarobi na mnie zlamanego grosza.
You know nothing. Hell is only a word. The reality is much, much worse.

Offline szulig

« Odpowiedź #508 dnia: Nd, 19 Luty 2023, 10:41:42 »
Naprawdę nie wiesz, co się dzieje w sieci i na festiwalach wokół tego tematu? :O

ja nie wiem. moglbys krotko napisac?

Offline Nephilim

« Odpowiedź #509 dnia: Nd, 19 Luty 2023, 11:08:09 »
Kupujcie dalej...
A ja po wymianie poglądów z Wami opchnąłem Thorgale z PCA i dobrze mi z tym. A Szninkla, Ptaka Czasu ani Legend nie kupiłem w ogóle. Ani żadnego Relaxu ;) Po prostu po tych wszystkich akcjach mierziło mnie patrzenie na te pstrokate grzbiety Thorgala bez nadruku a jak dowiedziałem się od Was jakim dobrem jest czarno-biały Thorgal od Niffle, to już nie było się nad czym zastanawiać.

Typ na mnie już nie zarobi.