Autor Wątek: PolishComicArt.pl  (Przeczytany 127409 razy)

oligator1975 i 3 Gości przegląda ten wątek.

Online freshmaker

Odp: PolishComicArt.pl
« Odpowiedź #45 dnia: Śr, 20 Lipiec 2022, 22:23:40 »
wydanie egmontu było pomniejszone bo mieli jakieś gowniane materiały a chcieli wtedy wydać wszystko co było dostępne od rosinskiego. zgaduje ze tu materiały są lepsze skoro przygotowanie do druku tyle trwało. dodatkowo GR wygrzebał jakieś stare materiały wiec będą dostępne tylko w tym wydaniu.

ja raczej spasuje bo nie lubię tego komiksu ale wydanie na pewno warto mieć jak ktoś kompletuje.

Offline Random_Hero

« Odpowiedź #46 dnia: Cz, 21 Lipiec 2022, 08:05:43 »
Założę się, że jak będzie GR w Łodzi to na stoisku PCA będzie miał prykaz od Pana G. żeby tylko robić wrysy Wandy (ala Aaricia) byle szybko i bez zbędnej dokładności

Offline Teli

« Odpowiedź #47 dnia: Cz, 21 Lipiec 2022, 08:18:57 »
Założę się, że jak będzie GR w Łodzi to na stoisku PCA będzie miał prykaz od Pana G. żeby tylko robić wrysy Wandy (ala Aaricia) byle szybko i bez zbędnej dokładności

A nie lepiej zrobić pieczątkę albo wklejkę?
Niech GR stempluje/wkleja i kasa będzie lecieć szybciej.

Offline Nephilim

« Odpowiedź #48 dnia: Cz, 21 Lipiec 2022, 09:51:58 »
TAK! XD

Jeszcze jedną sytuację przedstawię (jakby tej z Bedu było mało). Stałem w kolejce po wrys do Rosińskiego na Comic Conie, byłem jako trzeci więc autor nie był zmęczony, podchodzę, nad autorem G. z rękami na piersi niczym ochroniarz. Witam się z autorem, autor pyta co sobie życzę, odpowiadam, że Tjalla a G. machając rękami: - nie, nie, nie! Tylko Thorgal albo Aaricia! - JPRDL. Koszmar XDDD

Tymczasem stolik obok, Surżenko bez obstawy rysował co kto chciał. Mi skrobnął piękną Solveig którą uwielbiam ;) I tak to.

Online freshmaker

« Odpowiedź #49 dnia: Cz, 21 Lipiec 2022, 11:40:31 »
ja akurat bdobrze wspominam te wystawe i spotkanie z GR  na wcc ale byłem w piątek. było mało ludzi, można było spokojnie porozmawiać z autorami i cyknąć sobie fotkę.

Offline kas1

« Odpowiedź #50 dnia: Cz, 21 Lipiec 2022, 13:00:00 »
Mój numerek ostatniego Thorgala, pomimo dwu czy trzykrotnego przesyłania zdjęć z zamówieniem, poleciał do kogoś innego. Po takiej akcji nie mam ochoty nic więcej od nich zamawiać.

Offline Midar

« Odpowiedź #51 dnia: Pt, 22 Lipiec 2022, 13:52:56 »
Czy tylko ja mam problem (zostałem zablokowany) z odnalezieniem strony PCA na Facebooku, czy się zlikwidowali?

ukaszm84

• Gość
« Odpowiedź #52 dnia: Pt, 22 Lipiec 2022, 13:57:05 »
Czy tylko ja mam problem (zostałem zablokowany) z odnalezieniem strony PCA na Facebooku, czy się zlikwidowali?

Ja znajduję bez problemu. A co im tam wypisywałeś? :D

Offline Midar

« Odpowiedź #53 dnia: Pt, 22 Lipiec 2022, 14:12:03 »
Ja znajduję bez problemu. A co im tam wypisywałeś? :D
Ostatnio nic, bo mi zablokowali komentarze, ale wcześniej całą prawdę😀. Wrzuć poproszę linka, zobaczę co wyskoczy.

Offline Teli

« Odpowiedź #54 dnia: Pt, 22 Lipiec 2022, 14:18:26 »
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063796650565

Chyba dobrze że nic tam nie wypisywałem przynajmniej jest wgląd w to co oni tam wyprawiają. Widzę że padłeś ofiarą prężnie działającej cenzury. Blokowanie na FB za prawdę i krytykę to iście ministerialny poziom. Szacun.

Zastanawiam się czy na stoisku PCA na MFKiG będzie jakaś tabliczka z naszymi fotami z poprzedniej edycji i dopiskiem:
"TYCH KLIENTÓW NIE OBSŁUGUJEMY" 

:)

Offline Midar

« Odpowiedź #55 dnia: Pt, 22 Lipiec 2022, 14:23:19 »

Wyszło jaka to jest mała figura. Musiała go moja ostatnia uwaga, że ma cienko z kasą, mocno zaboleć. Czyżby prawda?

Offline xanar

« Odpowiedź #56 dnia: Pt, 22 Lipiec 2022, 14:24:39 »
Jak chcecie sobie poczytać komentarze to odpalajcie Facebooka w trybie incognito, nie trzeba się logować.
Tam same pozytywne komenty a tu tyle hejtu się wylewa, jacyś toksyczni jesteście :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Midar

« Odpowiedź #57 dnia: Pt, 22 Lipiec 2022, 14:43:09 »
Wiem i dam sobie radę z obejściem jego żałosnej blokady. Co do komentarzy na Facebooku, to można czasami porzygać się tęczą czytając pochwalne pienia dla Garuli od jego akolitów.

Offline turucorp

« Odpowiedź #58 dnia: Pt, 22 Lipiec 2022, 15:01:33 »
"TYCH KLIENTÓW NIE OBSŁUGUJEMY" 

Blokada dotyczy nie tylko „klientów”  8)
Chyba pierwszy raz w historii polskiego komiksu, ktoś w tak otwarty sposób wykluczył w ten sposób sporą część rodzimego komiksowa. MFKiG zapowiada się naprawdę ciekawie.

Offline Takesh

« Odpowiedź #59 dnia: Pt, 22 Lipiec 2022, 19:14:16 »
Ja nie istnieję w internecie (może jestem jakimś "botem"??) i nie mogę czytać niczego z ich profilu FB poza krótką notą (z błędami) jacy są super. Żadnego niusa, komentarza nie wspominając. Jak coś tam ciekawego piszą, to dawajcie tutaj. Ta garstka wybrańców niech podzieli się z resztą plebsu. Bo nam też się przecież należy!!  :o :P