0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Już wkrótce kolejny album Tadeusz Baranowski w powiększonym formacie!Orient Men: Śmieszy, tumani, przestraszascenariusz i rysunki: Tadeusz Baranowskiformat: 252 x 331oprawa: twardadruk: kolorowyobjętość: 56 stroncena detaliczna: 69,99 złwydanie: VISBN: 978-83-68097-22-1Menów dzielimy, podobnie jak kawę, na: Super Menów, Wyborowych Menów i Orient Menów. A oto i on, Orient Men, we własnej osobie. Bohater kultowego komiksu „Na co dybie w wielorybie czubek nosa Eskimosa", tym razem w albumie wyłącznie z własnymi przygodami. Jego przygody z poprzedniego albumu zostały uzupełnione historyjkami z magazynów: „Relax", „Świat Młodych" i „Świat Komiksu".UWAGA: To jest zapowiedź komiksu! Jeszcze nie można go kupić! Powinien się on pojawić w sprzedaży ok. 16 grudnia. Być może wcześniej pojawi się w sklepach w przedsprzedaży.
Szkoda, że Ongrys nie zaszalał i nie zrobił dwóch wersji okładek: klasyczne okładki -wersja podstawowa, nowe grafiki- wersja alternatywna.
Zamysł jest taki, żeby albumy w standardowym formacie miały klasyczne okładki, a w powiększonym - inne, odróżniające się, żeby kupując w sklepie internetowym na pierwszy rzut oka było widać, czy to wydanie zwykłe, czy powiększone.
bardzo dobry pomysł. sam jestem w trakcie kompletowania i zastanawiałem się jak odróżnić jedne od drugich w sposób w miarę szybki (interesują mnie tylko standardowe rozmiary)
można popracować nad opisem.
Ale wiesz że to opisy sklepu a nie wydawczy? Wiesz?