Szkoda że Państwo z Ongrys nie odpisujecie mi na żadne pytania jak pisze na messengera do Was.
To prawda, Ongrys nie odpowiada na indywidualne pytania wysłane na maila czy messenera, zwłaszcza jeśli wcześniej wielokrotnie pisał odpowiedzi na swoim fanpejdżu.
Gdybyśmy mieli odpisywać na wszystkie wiadomości, trzeba by zabrać kogoś od przygotowywania albumów i kazać mu odpisywać na maile i wiadomości. Teoretycznie to proste, zwłaszcza że większość zaczyna się od "kiedy będzie...", a tego zazwyczaj po prostu nie wiemy, ale pytań i wiadomości jest tak dużo, że nawet, jeśli odpowiedź jest prosta, odpisywanie zajęłoby bardzo dużo czasu.
Wszystkie informacje, na przykład dotyczące dodruku pierwszego tomu Żbika albo kolejnych tomów staramy się zamieścić na fanpejdzu, ale nie zmniejsza to w widoczny sposób liczby napływających maili.
Jeśli uważa Pan, że odpisywanie na każdego maila jest obowiązkiem każdego przedsiębiorcy w Polsce, to uprzejmie pozwalam sobie nie zgodzić się z Panem.
a tutaj wielkie obruszenie bo ktoś coś przeoczył....
To nie jest wielkie obruszenie, tylko sprostowanie nieprawdziwej informacji.
i jeszcze jedno ile można czekać na Bruno Brazil, Comanche cud że Żbika ruszyliście. Lepiej robić dodruk Tytusopedii która jest swieżym tytułem
Jedne osoby przygotowują Tytusopedię, inne Bruno Brazila. Czy naprawdę uważa Pan, że jeśli poprawki do Tytusopedii są już gotowe, a sprawdzanie Brazila jeszcze trwa, to mamy czekać?
Dla mnie to absurd...