Autor Wątek: Ongrys  (Przeczytany 576294 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dalthon

Odp: Ongrys
« Odpowiedź #2055 dnia: Cz, 03 Październik 2024, 10:17:51 »
Wiadomo coś kiedy nowy Dredd?

Cytując Ongrys'a: Jak tylko będzie gotowy ;)

Offline parsom

« Odpowiedź #2056 dnia: Cz, 03 Październik 2024, 15:15:23 »
Odebrałem nowego zebranego Żbika i widzę że do tomu 2 dołączyli okładkowe "Za ofiarność i odwagę", których w pierwszym tomie nie było. Mogli też dodać te z zeszytów z tomu 1, raczej nikt by się nie obraził...

Offline starcek

« Odpowiedź #2057 dnia: Cz, 03 Październik 2024, 15:49:02 »
Dodadzą je zapewne w dodruku 1 tomu, co powinno dobrze wpływać na sprzedaż kolejnego wydaniaia.  8)
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline parsom

« Odpowiedź #2058 dnia: Cz, 03 Październik 2024, 16:10:50 »
Nawet mnie nie denerwuj...

Offline starcek

« Odpowiedź #2059 dnia: Cz, 03 Październik 2024, 19:14:24 »
Skoro zapowiedzieli, że dodruk nie będzie 1:1, ale ze zmianami, to... Milczę już.
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline parsom

« Odpowiedź #2060 dnia: Cz, 03 Październik 2024, 20:35:23 »
Zmiany niby mają dotyczyć tylko biogramów twórców...

Offline Ongrys

« Odpowiedź #2061 dnia: Pn, 07 Październik 2024, 10:58:51 »
"Za ofiarność i odwagę", których w pierwszym tomie nie było.

Jedna osoba wrzuca fake newsa, że wydawca coś spaprał, inne osoby przyłączają się do głosów oburzenia, nikt nie sprawdzi i nie napisze, czy faktycznie jest spaprane...

"Za ofiarność i odwagę" w pierwszym tomie jest na stronach 348-352.

Offline parsom

« Odpowiedź #2062 dnia: Pn, 07 Październik 2024, 12:04:24 »
O cholera, faktycznie! Kajam się i przepraszam, polegałem na pamięci... Jako pokutę wyznaczam kupowanie sobie każdego Dredda i zbiorczego Żbika od razu w dniu premiery.

Offline Sędzia

« Odpowiedź #2063 dnia: Pn, 07 Październik 2024, 12:20:33 »
Jako pokutę wyznaczam kupowanie sobie każdego Dredda (...) od razu w dniu premiery.

nice try

Offline Komediant

« Odpowiedź #2064 dnia: Pn, 07 Październik 2024, 13:05:27 »
Jedna osoba wrzuca fake newsa, że wydawca coś spaprał, inne osoby przyłączają się do głosów oburzenia, nikt nie sprawdzi i nie napisze, czy faktycznie jest spaprane...

(...)

No czymś to forum musi żyć.

Offline parsom

« Odpowiedź #2065 dnia: Pn, 07 Październik 2024, 13:13:23 »
nice try

W sumie skoro podpadłem, to mogę pociągnąć:
Podobno Ongrys porzucił wydawanie Dredda, ale się wykurzyłem, odeślę im wszystkie dotychczasowe tomy!

Offline studio_lain

« Odpowiedź #2066 dnia: Pn, 07 Październik 2024, 13:23:16 »
ej... nie strasz
Plany Studia Lain - orientacyjne

Zabójcza kołysanka - końcówka prac
ABC Warriors - przedsprzedaż 3 grudnia, godz 12 gildia
Vae Victis - !druk
Haunt - !druk 
Solo - luty
Spawn Dark Ages - styczeń
Magdalena - zakończone tłumaczenie
Barbara - zakończone tłumaczenie
Oko Odyna - zakończone tłumaczenie

Online Alienus66

« Odpowiedź #2067 dnia: Pn, 07 Październik 2024, 14:36:00 »
Szkoda że Państwo z Ongrys nie odpisujecie mi na żadne pytania jak pisze na messengera do Was. Spoko traktowanie potencjalnego klienta a tutaj wielkie obruszenie bo ktoś coś przeoczył....i jeszcze jedno ile można czekać na Bruno Brazil, Comanche cud że Żbika ruszyliście. Lepiej robić dodruk Tytusopedii która jest swieżym tytułem
« Ostatnia zmiana: Pn, 07 Październik 2024, 14:41:24 wysłana przez Alienus66 »

Offline Ongrys

« Odpowiedź #2068 dnia: Pn, 07 Październik 2024, 15:40:58 »
Szkoda że Państwo z Ongrys nie odpisujecie mi na żadne pytania jak pisze na messengera do Was.

To prawda, Ongrys nie odpowiada na indywidualne pytania wysłane na maila czy messenera, zwłaszcza jeśli wcześniej wielokrotnie pisał odpowiedzi na swoim fanpejdżu.

Gdybyśmy mieli odpisywać na wszystkie wiadomości, trzeba by zabrać kogoś od przygotowywania albumów i kazać mu odpisywać na maile i wiadomości. Teoretycznie to proste, zwłaszcza że większość zaczyna się od "kiedy będzie...", a tego zazwyczaj po prostu nie wiemy, ale pytań i wiadomości jest tak dużo, że nawet, jeśli odpowiedź jest prosta, odpisywanie zajęłoby bardzo dużo czasu.

Wszystkie informacje, na przykład dotyczące dodruku pierwszego tomu Żbika albo kolejnych tomów staramy się zamieścić na fanpejdzu, ale nie zmniejsza to w widoczny sposób liczby napływających maili.

Jeśli uważa Pan, że odpisywanie na każdego maila jest obowiązkiem każdego przedsiębiorcy w Polsce, to uprzejmie pozwalam sobie nie zgodzić się z Panem.

a tutaj wielkie obruszenie bo ktoś coś przeoczył....

To nie jest wielkie obruszenie, tylko sprostowanie nieprawdziwej informacji.

i jeszcze jedno ile można czekać na Bruno Brazil, Comanche cud że Żbika ruszyliście. Lepiej robić dodruk Tytusopedii która jest swieżym tytułem

Jedne osoby przygotowują Tytusopedię, inne Bruno Brazila. Czy naprawdę uważa Pan, że jeśli poprawki do Tytusopedii są już gotowe, a sprawdzanie Brazila jeszcze trwa, to mamy czekać?

Dla mnie to absurd...
« Ostatnia zmiana: Pn, 07 Październik 2024, 15:48:35 wysłana przez Ongrys »

Offline studio_lain

« Odpowiedź #2069 dnia: Pn, 07 Październik 2024, 16:00:02 »
Leszku a jak z tym Dreddem?
Plany Studia Lain - orientacyjne

Zabójcza kołysanka - końcówka prac
ABC Warriors - przedsprzedaż 3 grudnia, godz 12 gildia
Vae Victis - !druk
Haunt - !druk 
Solo - luty