Autor Wątek: Odp: Nowości komiksowe na blogach  (Przeczytany 1016 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Popiel

Odp: Odp: Nowości komiksowe na blogach
« Odpowiedź #15 dnia: Śr, 19 Luty 2025, 16:50:09 »
Turka też nikt nie lubi.

Ja lubię. Kiedyś poczęstował papierosem. A mógł dać w pysk. Nigdy szluga nie oddałem. Nigdy nie poprosił o zwrot. Fair trade. Spoko gość.

Offline Masonna

« Odpowiedź #16 dnia: Śr, 19 Luty 2025, 17:24:49 »
A tak z równie czystej ciekawości, kto to jest "Turas"? Bo za takie numery, to już chyba powinna być interwencja moderacji?
A nie, dobra, to specforum, możecie sobie tutaj swobodnie hasać, regulamin jest tylko dla normalnych.

Oho, czuję wniosek do admina o udostępnienie IP i będzie donos do płokułatuły  ;D
Komary rypią...

Offline turucorp

« Odpowiedź #17 dnia: Śr, 19 Luty 2025, 17:41:37 »
Oho, czuję wniosek do admina o udostępnienie IP i będzie donos do płokułatuły  ;D
Z takim "nosem" to raczej powinieneś udać się do laryngologa.
Celowe przekręcanie cudzych nicków (a tym bardziej nazwisk) jest elementem świadomego trollowania, czyli paragraf pierwszy punkt pierwszy regulaminu forum. Ale wiadomo, "specjalnych" na spec forum, jak sama nazwa wskazuje, regulamin nie za bardzo obowiązuje.
Kończąc dygresję, po co mi twoje IP, skoro podobno sam właśnie udostępniłeś swoje dane osobowe do publicznej publikacji?
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.