sorki, chodz nie wiem czy finnsowanie z budzetu oznacza cos gorszego i drozszego - nie mam danych zeby to zweryfikowac
masz racje poligamia jest bardziej naturalnym stanem - wojna plemnikow, wielkorotne orgazmy, wymiana dna, kobiece jeki rozkoszy itp itd - ja sie nie oburzam
nie wiem czy znajde kilka chetnych pan
ale jestem otwarty 
znam wiesz co nawet sporo... u moich znajomych jakas 1/3, ale to jest tez temat regulacji plac ze wzgledu na plec
A kiedy pieniądze będą lepie spożytkowane ?
Jak wydajesz swoje zarobione pieniądze na swoje potrzeby czy jak będziesz wydawał czyjeś pieniądze na czyjeś potrzeby + do tego muszą zarobić urzędnicy po drodze, do tego nie trzeba badań.
Brałem udział w państwowych przetargach, mam jakiś tam obraz.
Masz potem kibel w Warszawie za 600k labo ławeczki 60k
Czyli mniejszość, ale to nie jakaś regulacja ze względu na płeć tylko kto w jakich zawodach pracuje.
Każdy sobie może założyć firm i zarabiać ile chce, nie ma jakiś obwarowań, że firma kobiety ma jakiś pułap zarobkowy i więcej nie może zarabiać
Możesz wyjść na miasto i zrobić ankietę pytając kobiet czy chcą w małżeństwie utrzymywać męża, ciekawe jakie będą odpowiedzi.

Ja tak jak dla większości facetów nie ma problemu z tym żeby utrzymywać żonę, jedną, dwie czy trzy