Ja tylko chciałem powiedzieć, że RIP to owszem, po pierwszym tomie, bardzo spoko seria, ale nic więcej. Tak tylko z troski o innych userów piszę, nie chcę żeby ktoś pomyślał, że to coś wybitnego po komentarzach Deatha 
Bardzo starannie dobieram słowa. Jeśli nie napisałem, że to wybitna seria, to dlaczego ktokolwiek miałby tak pomyśleć? Musicie się nauczyć czytać ze zrozumieniem.
Arcydzieło 10/10
Rewelacyjny 9/10
Bardzo dobry, świetny, znakomity 8/10
Dobry 7/10
Niezły, fajny 6/10
Przyzwoity, średni 5/10
Taki sobie 4/10
Słaby 3/10
Bardzo słaby 2/10
Totalne dno 1/10
RIP jest bardzo dobrym komiksem (8/10), który nie jest trudny w odbiorze, wciąga i po zakończeniu tomu chcemy więcej. Jest jak znakomity serial HBO. Dla każdego. Raczej nikt się nie powinien odbić jak od Potworów, Essex, Ulicy Dworcowej 120, czy Prosto z piekła, które są wyższą szkołą jazdy i dobrze jest być wypoczętym. RIP spokojnie można sobie przeczytać wieczorem po pracy. Mogliby z tego zrobić świetny miniserial.
To tak zawsze działa, dwa komentarze wyżej ""Zbir"to są bardzo dobre komiksy", a dla mnie to jedna z najsłabszych i najnudniejszych rzeczy jakie czytałem.
No, czytałem wszystkie Zbiry z Taurusa i dla mnie to było od średniego do niezłego czyli 5-6. Byłem namawiany, ale potem się zawiodłem, bo miał takie opinie jakby to był poziom Hellboya. Nie był.

Może dalej jest lepiej.