To, że masz problem z czytaniem ze zrozumieniem to twój problem. Przykro mi, że trzeba ci było o tym napisać, ale spoko, przepraszam, że się tego nie nauczyłeś podczas całego swojego życia. Chłopie, głowa do góry, jeszcze do śmierci się nauczysz.
Ale motyl, nie odwracaj kota ogonem, a tym bardziej nie brnij dalej w pyskówkę. Zdecydowałeś się na gówniarskie wycieczki, i dostałeś taką, a nie inną odpowiedź. Wychodzę z założenia, że jak ktoś zachowuje się jak dzieciak, to widocznie lubi być traktowanym jak dzieciak.
Motyl, skoro już zarzuciłeś mi egoizm bo uważam wydawanie integrali ze lepsze, to ja pozwolę sobie na powiedzenie, że może problem nie jest wydawanie integrali, a twoja nieumiejętność kontrolowania finansów, skoro nie możesz sobie pozwolić na integral za 400, ale jak ktoś ci go sprzeda za 450 w trzech ratach, to już możesz sobie pozwolić. Nie każdy ma z tym problem, więc nie kieruj się własnym egoizmem i zrozum, że niektórzy wolą zapłacić mniej za jednym razem, za fajniejsze wydanie, niż się bawić w kompletowanie za więcej kasy + miejsce na półce to też wartość.