Autor Wątek: Nagle Comics - nowy wydawca na rynku  (Przeczytany 254287 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wujekmaciej

Odp: Nagle Comics - nowy wydawca na rynku
« Odpowiedź #930 dnia: Wt, 14 Kwiecień 2026, 09:34:48 »
Czy ktoś kto zamawiał bezpośrednio u wydawnictwa może napisać czy szybko wysyłają po premierze ?

Offline Pyrovatis

« Odpowiedź #931 dnia: Wt, 28 Kwiecień 2026, 13:16:52 »
Ja nie wiem kogo za grafików mają w Nagle, ale dorwałem ostatnio za półdarmo większą część Energon Universe żeby się z tym zapoznać i moje oczy krwawią jak patrzę na półkę teraz. Logo a nawet napis image rozstrzelone i to nawet w tomach z tego samego czyli Transformers 1-3. No cóż, a jak czytam to ludzie miewają problem z innym kolorem logo marvela na okładce  ;D

Offline Saruto

« Odpowiedź #932 dnia: Wt, 28 Kwiecień 2026, 17:31:12 »
Ja nie wiem kogo za grafików mają w Nagle, ale dorwałem ostatnio za półdarmo większą część Energon Universe żeby się z tym zapoznać i moje oczy krwawią jak patrzę na półkę teraz. Logo a nawet napis image rozstrzelone i to nawet w tomach z tego samego czyli Transformers 1-3. No cóż, a jak czytam to ludzie miewają problem z innym kolorem logo marvela na okładce  ;D
Gdyby nie Ty, to nawet bym na to nie zwróciłbym uwagi ale faktycznie jest tam dość chaotycznie i kolorowo ;)

Offline MonsterGirl

« Odpowiedź #933 dnia: Wt, 05 Maj 2026, 11:43:18 »
Nagle wchodzi w kolejne Żółwie + zapowiedzi do lipca 2026 r.

https://komiksopedia.pl/aktualnosc/jeszcze-wiecej-wojowniczych-zolwi-ninja-od-nagle-comics/

Komiksopedia - newsy, wywiady, artykuły, kalendarz wydarzeń, baza danych. Możliwość oceniania i tworzenia własnych kolekcji.

Offline Andrzej8666

« Odpowiedź #934 dnia: Wt, 05 Maj 2026, 12:37:05 »
Lepiej by wydali te oryginalne co Fantasmagorie zaczęło.

Offline Takesh

« Odpowiedź #935 dnia: Wt, 05 Maj 2026, 13:20:09 »
Dokładnie. Plus od nowa to co Amber zaczął.

A w odpowiednim czasie Urban Legends, czyli oryginalne Żółwie z Image.

Offline bfg

« Odpowiedź #936 dnia: Cz, 07 Maj 2026, 19:29:57 »
czy ktoś z forumowiczów czytał Inicjację Marcina Pryta i chciałby się podzielić swoimi wrażeniami?

Offline Pocztar

« Odpowiedź #937 dnia: Pt, 08 Maj 2026, 14:24:10 »
czy ktoś z forumowiczów czytał Inicjację Marcina Pryta i chciałby się podzielić swoimi wrażeniami?

Osobiście nie czytałem, ale podsyłam przemyślenia mojego redakcyjnego kolegi Tomka - z którymi w zdecydowanej większości zazwyczaj się zgadzam.

https://moviesroom.pl/recenzje/recenzje-komiksow/inicjacja-recenzja-komiksu-2662/

Powiem tak - ja nie kupiłem :)

Offline Dalthon

« Odpowiedź #938 dnia: Śr, 20 Maj 2026, 15:15:00 »
Dwie majowe premiery:

- Geiger #3
- Redcoat #2

« Ostatnia zmiana: Śr, 20 Maj 2026, 15:17:39 wysłana przez Dalthon »

Offline Pocztar

« Odpowiedź #939 dnia: Cz, 21 Maj 2026, 09:24:03 »
ooo, ekstra, "Geiger" jest za***isty :)

Online Xmen

« Odpowiedź #940 dnia: Cz, 21 Maj 2026, 10:06:46 »
Serio? Co w nim takiego dobrego? Zastanawiałem się kiedyś czy nie kupić ale później pomyślałem, że to kolejna superbohaterska seria jakich wiele i zrezygnowałem ale może niepotrzebnie...
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline nocny

« Odpowiedź #941 dnia: Cz, 21 Maj 2026, 10:51:31 »
A mi Geiger niestety w ogóle nie podszedł a za to bardzo podobał mi się Junkyard Joe z tego uniwersum.

Offline Pocztar

« Odpowiedź #942 dnia: Pt, 22 Maj 2026, 11:55:48 »
Serio? Co w nim takiego dobrego? Zastanawiałem się kiedyś czy nie kupić ale później pomyślałem, że to kolejna superbohaterska seria jakich wiele i zrezygnowałem ale może niepotrzebnie...

Ja jestem ogromnym fanem rysunków oraz kolorów w tym komiksie, w sumie już samo to by mi wystarczyło, żeby kupić. Ale i historia jest opowiedziana w prosty sposób i bez zadęcia. To komiks rozrywkowy, który nie udaje czegoś, czym nie jest. Ot akcja, rozpierducha i nieskrępowane szaleństwo w postapo świecie. Geiger ma cechy superbohaterskie, ale to nie jest opowieść peleryniarska. Jeśli szukasz czegoś głębszego to nie namawiam. Ale jeśli lubisz "edgy" ( ;) ) komiksy a rysunki Ci podpasują, to daj szansę chociażby pierwszemu tomowi :)

Offline Deepdelver

« Odpowiedź #943 dnia: Pt, 22 Maj 2026, 12:23:07 »
Ja pierwszy tom Geigera miałem z biblioteki i zupełnie przeszedł obok mnie, zupełnie nic mnie w nim nie urzekło. Nawet mnie nie kusiło, żeby sięgnąć po drugi tom.

Offline licinus

« Odpowiedź #944 dnia: Pt, 22 Maj 2026, 12:28:46 »
Geiger dobry komiks, fajnie się czyta, wciąga od pierwszej strony. Natomiast Junkyard Joe jest jeszcze lepszy, a Redcoat do dla mnie najlepsza pozycja z tej linii. Są w ogóle plany na drugi tom Junkyard Joe? Będą wydane inne tytuły z tej linii?