Lol, mnie też chyba zblokowali, bo nie znajduje mi ich konta na FB, a innych postach ich nazwa nie jest odnośnikiem. No nie ma co świetne traktowanie klienta co kupił od nich pewnie ze 100 komiksów. I to za napisanie jedynie prawdy, że są żenujący i że tekstem o dodruku plują klientom lojalnym w twarz oraz merytoryczne wykazanie poprzednich wpadek.
Pan @Motyl widać prowadzi im te media społecznościowe, bo to jego poziom zachowań.
Piękna reklama. Nie bój się motylku, teraz gdzie tylko będę mógł to będę o Was "polecał", widać u Was w promocji nie ważne co mówią ważne, żeby mówili to się odpowiednio dostosuję.
Mnie też zbanowali, choć żadnych wulgaryzmów w moich komentarzach nie było ani tym bardziej gróźb.
Co najwyżej napisałem komuś, żeby lepiej kupił Omniaka od Marvela.
Widocznie to zbyt daleko idącą sugestia.
Jeszcze to mogło umknąć w ferworze Muchowych rewelacji - obecnie na profilu wydawcy nie ma informacji o specyfice błędu (czyli o braku stron), usuwają też komentarze z innych postów, w których osoby dopytywały o sytuację przed opublikowaniem feralnego posta (a komentarz pod innym postem wisiał od tygodnia albo dwóch), chociaż jak widać nie na bieżąco (może ten co go widać sprzed 1 dnia jeszcze trochę powisi?):

To prawdopodobnie mój komentarz (ten, którego nie widać).
Tak czy inaczej we mnie stracili klienta i to na dobre tą (kolejną) krzywą akcją.
Bishopa kupię sobie w Omni, a Astro City wezmę w oryginalnym wydaniu na miękko (tego akurat szkoda, bo było dobrze tłumaczone), wyjdzie dużo taniej i wszystkie tomy już dostępne.