Autor Wątek: Mucha Comics  (Przeczytany 1492107 razy)

Offline Xmen

Odp: Mucha Comics
« Odpowiedź #8505 dnia: So, 19 Lipiec 2025, 15:39:37 »
Ale to żadna nowość, że oni nie sprawdzają co trafia do druku. Wydrukowanego komiksu też nie sprawdzają.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Online PJP

« Odpowiedź #8506 dnia: So, 19 Lipiec 2025, 22:41:39 »

Online sokratesik

« Odpowiedź #8507 dnia: Nd, 20 Lipiec 2025, 09:39:25 »
Drama, co najmniej jakby chodziło o poważny problem życiowy.  ;D

Online xanar

« Odpowiedź #8508 dnia: Nd, 20 Lipiec 2025, 10:11:14 »
Coś ci się strony chyba pomyliły  ;D A o czym mamy pisać na forum komiksowy w temacie Muchy  ::) o głodzie na świecie  ::)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Online sokratesik

« Odpowiedź #8509 dnia: Nd, 20 Lipiec 2025, 11:06:07 »
Nic mi się nie pomyliło. To nie jest pisanie o komiksach, to jest dramatyzowanie na temat komiksu.  8)

Online xanar

« Odpowiedź #8510 dnia: Nd, 20 Lipiec 2025, 11:17:45 »
Nadal jest to pisane w temacie na temat  ::)

Widzę znowu mamy sytuacje, że klienci winny bo wydawnictwo po raz kolejny źle wydało komiks  ;D

Przecież jak cię to nie interesuje to po co tracisz czas i piszesz o tym  ::)

Może jakby się to zdarzyło pierwszy raz temu wydawcy, no to byłbym skłonny przyznać ci racje.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline LukCook

« Odpowiedź #8511 dnia: Nd, 20 Lipiec 2025, 12:40:24 »
Oczywiście wina klientów. Pośpieszali wydawnictwo, myśląc tylko i wyłącznie o własnym szczęściu. Jak już zostali uszczęśliwieni to rozpoczęli agresywną nagonkę.

Offline komiks

« Odpowiedź #8512 dnia: Nd, 20 Lipiec 2025, 12:47:17 »
Dajcie już spokój, zbierajcie siły na kolejny komiks od Muchy.
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Online 79ers

« Odpowiedź #8513 dnia: Nd, 20 Lipiec 2025, 15:17:56 »
Tym razem X-Men bez okładki - oryginalne okładki można zobaczyć w sieci, żeby nie były narzekania na cenę. Brakującą okładkę będzie można pobrać w pdf ze strony wydawnictwa i wydrukować na miękko lub twardo - żeby klient był zadowolony i dostał taką jaką chciał. Dla uzdolnionych komiksiarzy będzie Blanka i pudełko kredek.

Offline Xmen

« Odpowiedź #8514 dnia: Nd, 20 Lipiec 2025, 15:37:55 »
Dajcie już spokój, zbierajcie siły na kolejny komiks od Muchy.
To wcale nie jest takie śmieszne. Pomyśl np o takim astro city, ile tam ma być, 5 tomów? Przecież oni na bank w którymś coś odwalą. A znowu czekać na całe serię, czy wszystko pójdzie ok? oni 5 tomów wydają 3 lata przynajmniej.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline komiks

« Odpowiedź #8515 dnia: Nd, 20 Lipiec 2025, 16:15:04 »
Zróbcie zakłady, który następny komiks Mucha spieprzy.
Xenozoic, Death Dealer, The Maxx, Thrud The Barbarian, Army of Darkness

Offline michał81

« Odpowiedź #8516 dnia: Nd, 20 Lipiec 2025, 16:19:10 »
To wcale nie jest takie śmieszne. Pomyśl np o takim astro city, ile tam ma być, 5 tomów? Przecież oni na bank w którymś coś odwalą. A znowu czekać na całe serię, czy wszystko pójdzie ok? oni 5 tomów wydają 3 lata przynajmniej.
Nie chce straszyć, ale to będzie 6 tomów w całości. Jesteśmy na drugim dopiero.

Online 79ers

« Odpowiedź #8517 dnia: Nd, 20 Lipiec 2025, 18:24:23 »
W Tombstone chyba żadnych wpadek szczęśliwie nie ma.

Online sokratesik

« Odpowiedź #8518 dnia: Nd, 20 Lipiec 2025, 22:22:35 »
To wcale nie jest takie śmieszne.
No, śmieszne nie jest. Tragizm sytuacji jest porażający 🤣

Online sokratesik

« Odpowiedź #8519 dnia: Nd, 20 Lipiec 2025, 22:33:12 »
Oczywiście wina klientów. Pośpieszali wydawnictwo, myśląc tylko i wyłącznie o własnym szczęściu. Jak już zostali uszczęśliwieni to rozpoczęli agresywną nagonkę.
Wydaje mi się że jakby odniosłeś się do mojego posta. Gdzie ja napisałem że to wina klientów? Ja tylko oceniam, że coś co nie ma żadnego znaczenia tak w ogóle, ludziom którzy nie mają żadnych realnych problemów zabierają mnóstwo czasu. Ktoś napisał że po co to piszę gdy mnie to nie interesuje? Bo akurat nie mam żadnych realnych problemów 😉