Może dlatego że od 10 stron nastąpiło maksymalne rozszczelnienie zwieraczy bo wydawnictwo wywaliło 4 strony z oryginalnego wydania (i wciąż nie wiem czy to ma jakiś wpływ na fabułę czy nie) i 80% forum zachowuje się jak spasione amerykańce które poparzyły się gorącą kawą i chcą zadośćuczynienia lub linczu.
I tak, wiem że chodzi o ich głupie tłumaczenie ale to jest komiks a nie mleko w którym były substancje radioaktywne wiec teksty "to są debile" lub z fb "jebać was" są już grubo przesadzone.
Szczególnie to interesujące że podobno większość tego forum to stare chłopy po 40stce. Czyli takie które dostały od tmsemic jakieś wycinańce czasami bez ładu i składu a tutaj już rezygnują z kupowania komiksu oraz tego wydawnictwa bo brakuje 4 (słownie czterech) stron.
Ja przypomnę, że szefowa muchy to dorosła kobieta, która usunęła użytkownika DrugiejSzansy że znajomych na Instagramie, czy tam Facebooku bo zapytał jej dlaczego w komiksie brakuje 4 (słownie czterech) stron.
4 strony każdemu latają koło pióra, w porównaniu do innych wpadek muchy ta nie jest jakaś duża, jak na nich. Tutaj chodzi o całe cwaniactwo muchy, bo trzeba przyznać, że niezłe z nich cwaniaczki, Janusze biznesu.
Obrażać się nie ma na co, bo co to kolegi moje jakieś? Oni sprzedają, ja kupuję. Jak się nie podoba to nie kupuję. W sklepie jak pani ma wredne ryło albo jest niemiła, to też tam nie kupuję.
Komentarze i post usunęli, żeby zatuszować swoje próby zbycia problemu a nie ze względu, że ktoś im uja w dupę życzył, co fakt było przesadą. Nie było powodu tak się denerwować, przecież wydawnictwo odpowiedziało " sorry ziomki kupujcie jak najwięcej to zrobimy dodruk w którym będzie tak jak powinno" xd czaszka ghost ridera płonie xd