Autor Wątek: Mucha Comics  (Przeczytany 1252353 razy)

Offline LukCook

Odp: Mucha Comics
« Odpowiedź #7395 dnia: Wt, 04 Czerwiec 2024, 13:41:47 »
Kilka przykładów - naprawdę nie trzeba długo szukać. Tam na każdej stronie to widać (dymki vs jakość grafiki).

Offline amsterdream

« Odpowiedź #7396 dnia: Wt, 04 Czerwiec 2024, 13:44:08 »
Drodzy,

Dzisiaj kończy się promka. Zastanawiam się czy nie dokupić sobie jeszcze Ery Apocalypse'a. Co myslicie o tym evencie? Warto zainwestować w te cztery tomy?

Jak lubisz rysunki z lat 90-tych to tak. Bo fabularnie raczej słabo się całość prezentuje. Strasznie chaotyczny komiks. Oczywiście nie aż tak jak Avengers Forever, ale dużo mu nie brakuje.
Czas nas zmienił, chłopaki.

Ratujmy wilki!
https://dzialaj.greenpeace.pl/wilki

Offline OokamiG

« Odpowiedź #7397 dnia: Wt, 04 Czerwiec 2024, 14:27:32 »
Mnie Era strasznie zmęczyła, ale wrażenia czytania tego ciągiem, kiedy ja każdy tom czytałem w okolicach premiery, mogą być inne.

Offline rzodkiew

« Odpowiedź #7398 dnia: Wt, 04 Czerwiec 2024, 14:31:02 »
Właśnie odebrałem paczkę od Muchy i jak porównuję z innymi wpisami, to wygląda na to, że nie mają określonego standardu pakowania, przy czym moje zamówienie było zapakowane fantastycznie. Dostałem Marvels i Zbłąkane kule  w kartonie, gdzie mogłyby jeszcze wejść kolejne dwie pozycje, każdy komiks owinięty bąbelkami, do tego wszelkie luzy wypełnione tekturą tak, że nic w środku nie miało prawa się ruszać. Trzeba by się bardzo postarać, żeby uszkodzić te komiksy.

Offline radioblackmetal

« Odpowiedź #7399 dnia: Wt, 04 Czerwiec 2024, 16:47:43 »
@up podobne zamówienie, dodatkowo "czarna magia", również świetnie zapakowane.
Tolerancja nie oznacza akceptacji.

The darkness will swallow everything

Offline Gustavus_tG

« Odpowiedź #7400 dnia: Wt, 04 Czerwiec 2024, 18:18:45 »
Drodzy,

Dzisiaj kończy się promka. Zastanawiam się czy nie dokupić sobie jeszcze Ery Apocalypse'a. Co myslicie o tym evencie? Warto zainwestować w te cztery tomy?
Kwintesencja superhero lat 90. Ale uważam, że w tym lepszym wydaniu. Na pewno coś z tego czytałeś i wiesz mniej więcej czego się spodziewać. Jak nie masz na to alergii i bawi Cię taka konwencja to bierz i się nie zastanawiaj. I nie zajmuje aż tyle miejsca na półce. Mnie drażniło tylko, że takie okrojone to wydali. Brakuje przynajmniej kilku numerów żeby traktować to jako kompletne.

Offline Murazor

« Odpowiedź #7401 dnia: Wt, 04 Czerwiec 2024, 18:58:54 »
Kilka przykładów - naprawdę nie trzeba długo szukać. Tam na każdej stronie to widać (dymki vs jakość grafiki).
To jest tragedia :-X

Offline xanar

« Odpowiedź #7402 dnia: Wt, 04 Czerwiec 2024, 21:25:23 »
Ewidentnie brak DLSS i Ray Reconstruction  :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Leyek

« Odpowiedź #7403 dnia: Wt, 04 Czerwiec 2024, 21:32:32 »

Bo to jest pierwsza wersja Intelowskiego DLSS, czyli XeSS ;)

A na serio to dochodzę do wniosku, że dostaliśmy po prostu wyjątkową na cały świat PixelArt Edition. Dziwne, że tylko w jednym tomie, no ale chyba za głupi jesteśmy, żeby zrozumieć te wyjątkowe decyzje Wydawcy Roku.

Offline kknd2

« Odpowiedź #7404 dnia: Śr, 05 Czerwiec 2024, 08:47:10 »
i jakiś taki ZOOM za mały , ja bym poszedł jeszcze x500

Offline arczi_ancymon

« Odpowiedź #7405 dnia: Śr, 05 Czerwiec 2024, 08:52:14 »
Co to za G****? Od początku miałem podśmiechujki z tego wydawcy roku, ale to jest nowy poziom. Całe szczęście nie kupiłem.

Offline Alienus66

« Odpowiedź #7406 dnia: Śr, 05 Czerwiec 2024, 09:00:06 »
Wy tak dokładnie przeglądacie każdą strone w komiksach?  Kurde jak ja czytam czy oglądam to mimo wszystko jeżeli nawet są jakieś niedociągnięcia to poprostu wybaczam albo i nawet nie zauważam bo ja aż takim szczegółowcem nie jestem. Rozumiem brak stron itd ale takie detale to mimo wszystko zlewam....

Offline komiks

« Odpowiedź #7407 dnia: Śr, 05 Czerwiec 2024, 09:07:42 »
poprostu wybaczam ... nie zauważam ... wszystko zlewam
Gdybyś czytał wątek honor czy biznes to byś chyba nie zadał tego pytania.

Offline xanar

« Odpowiedź #7408 dnia: Śr, 05 Czerwiec 2024, 09:13:13 »
Wy tak dokładnie przeglądacie każdą strone w komiksach?  Kurde jak ja czytam czy oglądam to mimo wszystko jeżeli nawet są jakieś niedociągnięcia to poprostu wybaczam albo i nawet nie zauważam bo ja aż takim szczegółowcem nie jestem. Rozumiem brak stron itd ale takie detale to mimo wszystko zlewam....
A jak ci się rozkładówki nie zgadzają, bo ktoś sobie usunął jedną stronę to też zlewasz ? Czy to już może być jakiś problem  :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Alienus66

« Odpowiedź #7409 dnia: Śr, 05 Czerwiec 2024, 09:28:18 »
Gdybyś czytał wątek honor czy biznes to byś chyba nie zadał tego pytania.
Nie czytałem aż z ciekawości zerknę