Ok, czyli komunikat "jest jak jest". O ile mnie pamięć nie myli, to Mucha robiła WKKM i w nr X-men były poprzestawiane strony, to było kilka lat temu nie pamiętam dokładnie numeru, ale chodzi o run Morrisona. Efekt reklamacji był taki, że komiks poszedł na rozklejenie i poukładali strony od nowa - jest widoczne w komiksie, że strony były doklejane. Nie wiem, czy wtedy można było, czy raczej trzeba było, bo Mucha jako zewnętrzny wykonawca miał nad sobą H. Od razu zaznaczam, aby Motyl nie odpowiadał, bo pewnie jeszcze nie był łączony z Muchą, więc może nie mieć wiedzy, dlaczego wtedy się udało to zrobić, a dziś po latach zostajemy z "przepraszam".
Jeszcze jedna sprawa - jeżeli chodzi o tytuły to w segmencie superhero Mucha wydaje tytuły nieprzeciętne, a nawet bardzo dobre i niewątpliwie X-Statix jest takim tytułem. Nadchodzące tytuły superhero to ścisła czołówka i chcę je mieć, ale tylko wtedy, gdy nie będzie w nich żadnych błędów. Takie tytuły jak Marvels, Astro City to super tytuły, tym bardziej będzie mi smutno, gdy będę zmuszony je odpuścić, ale gdy ja zakupię, to będę się cieszył jak dziecko, będę mieć niesamowitą frajdę z posiadania tych tytułów. Tyle i aż tyle.