Hejka, ja dopiero teraz usiadłem na dłużej do forum przy okazji przerwy związanej z majówką.
Fajnie, że pojawia się coś nowego z X-men w ofercie Muchy, na pewno się tym zainteresuję. Nie chcę zostać zaliczony do grona malkonentów, ale trochę boli mnie sposób wydawania X-men w Polsce. Wiem, że jest to telenowela, strasznie rozwleczona i z wieloma słabszymi momentami (Motyl świetnie to ujął - niewykorzystany potencjał pod dobrze zapowiadające się eventy), ale lubię do niej wracać.
Cieszę się z każdego nowego tomu dotyczący starych przygód X-men (może z wyjątkiem kolekcji Carrefoura).
Bez zabawy w wujka Google - gdzie upchnąć tą Brood sagę? Co to właściwie jest? Czemu nie ma tego w Milestones'ach? Nie chodzi mi od razu o te Egmontowe, a oryginalne z USA.
Nie narzekam, bo wcześniej Egmont nie położył swoich łapek na AoA, a Mucha całkiem fajnie to wydała. Sam popsułem sobie lekturę wydłużając przerwę między tomami. Ale tu wszystko wskazuje na to, że to będzie zamknięta historia. Czy jest potencjał na kolejne tomy? Czy teraz taktyką Muchy będzie uzupełnianie na polskim rynku tego, co nie trafiło do Milestones?
I jeszcze raz na koniec - plusik za każdy nowy tom X-men w PL. Na pewno bardziej mnie to interesuje niż X-Static.