Autor Wątek: Mucha Comics  (Przeczytany 1821910 razy)

Offline Xmen

Odp: Mucha Comics
« Odpowiedź #9165 dnia: Pt, 03 Kwiecień 2026, 12:11:13 »
Mi ten papier aż tak nie przeszkadza, w rękach się nie rwie. Bardziej potwierdziłem to co ktoś wcześniej tutaj pisał. Mimo tego, że cienki papier nie spędza mi snu z powiek to uważam, że w tej cenie mógłby być odrobinę grubszy.
Jeleń to zwierzę leśne, którego widok napawa podziwem. Jego majestatyczny wygląd najlepiej podkreśla poroże – inaczej też wieniec, przypominający koronę. Jest postrzegany jako król lasu. Od początku dziejów pozostaje symbolem męstwa, witalności, władzy, a także walki i zwycięstwa.

Offline Kandor

« Odpowiedź #9166 dnia: Pt, 03 Kwiecień 2026, 13:07:37 »
Mucha się chyba powoli poprawia, w Bisbop's Crossing nie zauważyłem żadnego większego błędu z ich strony.

Jeśli faktycznie planują iść w Spider-Mana 2099 Davida, to oby bazowali na tym wydaniu:
https://www.atomcomics.pl/pl/p/SPIDER-MAN-2099-OMNIBUS-HC-VOL-01-LEONARDI-CVR/197929?gad_source=1&gad_campaignid=19799017139&gclid=CjwKCAjwhLPOBhBiEiwA8_wJHIa2tJ0wVFHHUhy-c314wD2Ez2J-uAmjTYqJ-0F2PMihZMyfeSId-hoChW4QAvD_BwE

1384 strony, rozbić to na cztery tomy po 346 każdy, więc objętość jak Apocalypse Saga, przez co nie będzie to ruszającym się grzbietem od samego patrzenia jak to było w Spectacularze od nich
Lepiej na TRZY tomy, jest to zresztą dla nich jak najbardziej osiągalne. Warto dodać że Marvel wydał drugiego omnibusa z przygodami Milesa sprzed dekady (polski Egmont wydał tego drobną część) a potem... znów coś tam z nim wydał (różne miniserie + występy gościnne) zatem, jak to się mówi, droga stoi otworem😄

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #9167 dnia: So, 04 Kwiecień 2026, 02:28:49 »
Jeśli pierwsza seria SM 2099 to 46 zeszytòw to zdecydowanie wolałbym to w 3 tomach. Bo jak rozbiją na 4 to będą to ciągnąć 2 lata jak AoA.