Autor Wątek: Mucha Comics  (Przeczytany 1250557 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Raveonettes

Odp: Mucha Comics
« Odpowiedź #7800 dnia: So, 16 Listopad 2024, 13:00:02 »
Straszne dziadostwo.

Offline Pocztar

« Odpowiedź #7801 dnia: Pn, 18 Listopad 2024, 01:36:11 »
Straszne dziadostwo.

Czytałeś? Czy wnosisz po rysunkach?

Offline Raveonettes

« Odpowiedź #7802 dnia: Pn, 18 Listopad 2024, 08:19:17 »
Czytałeś? Czy wnosisz po rysunkach?
Przeczytałem 9 zeszytów i się poddałem. Chyba nawet dzieliłem się tu kiedyś swoimi wrażeniami.

Offline Brzon

« Odpowiedź #7803 dnia: So, 23 Listopad 2024, 14:28:04 »
Mucha na grudzień 2024 zapowiedziala:
1. Incognito Brubakerera i Phillipsa
2. Billi 99 z rys. Tima Sale.

Dla mnie git. Szkoda że nie dali Hickmana, ale i tak z zaległych na 2024 mają tylko 3 komiksy ;D

Offline dreamer36

« Odpowiedź #7804 dnia: Pn, 25 Listopad 2024, 14:07:37 »
Mucha na grudzień 2024 zapowiedziala:
1. Incognito Brubakerera i Phillipsa
2. Billi 99 z rys. Tima Sale.

Dla mnie git. Szkoda że nie dali Hickmana, ale i tak z zaległych na 2024 mają tylko 3 komiksy ;D

Hickamana szkoda, ale jeszcze bardziej szkoda, że drugi tom AstroCity się nie załapał. Jeżeli będą wydawać jeden tom rocznie (w styczniu wychodzi w oryginalny 6 tom zbiorczy) to niech się nie zdziwią, że ludzie w końcu dopadną i będą kupować w oryginale, bo ile można czekać na ulubione serie...

Offline Warpath

« Odpowiedź #7805 dnia: Pn, 25 Listopad 2024, 17:02:57 »
Dokładnie, to była moja największa obawa odnośnie Astro City od Muchy. Mam nadzieję, że od przyszłego roku będzie poprawa, bo inaczej kiepsko to widzę.

Offline Brzon

« Odpowiedź #7806 dnia: Pn, 25 Listopad 2024, 23:35:42 »
Ja to się boje czy Astro City miało na tyle zadowalającą sprzedaż żeby wydali kolejne 5 tomów...
Mam o to duże obawy :-[

Offline Takesh

« Odpowiedź #7807 dnia: Wt, 26 Listopad 2024, 05:43:07 »
No może coś w tym być. Tutaj mało zachwytów, a komiks jak najbardziej warty uwagi. Inne spojrzenie na sh, trochę dekonstrukcja. Scenariusze naprawdę przemyślane i mające coś do powiedzenia. Ja polecam. Nie żałuję, że zbierałem na bieżąco zeszyty

Z drugiej strony po tych wszystkich wpadkach Muchy ja swojego egzemplarza jeszcze nie kupiłem...

Offline Warpath

« Odpowiedź #7808 dnia: Wt, 26 Listopad 2024, 12:10:53 »
Komiks jest rewelacyjny, także wszystkim wahającym się bądź tym, którzy przeoczyli - szczerze polecam.

Offline dreamer36

« Odpowiedź #7809 dnia: Wt, 26 Listopad 2024, 13:41:18 »
Komiks jest rewelacyjny, także wszystkim wahającym się bądź tym, którzy przeoczyli - szczerze polecam.

Też uważam, że komiks jest znakomity - na pewno jest to dzieło wyróżniające się w kategorii SH, przedstawione historie, postacie, świat - są bardzo autentyczne i czuć, że mogłoby się to wszystko dziać wokół mnie. Wydanie wg mnie jest naprawdę w porządku - ale też nie szukam z lupą wpadek, jak niektórzy.

Jeżeli seria padnie, to będzie to wielka szkoda dla rynku - wolę sto razy takie AstroCity niż kolejnego Batmana - nawet klasycznego, gdzie to dalej jest rajtuzowa nawalanka...

« Odpowiedź #7810 dnia: Cz, 28 Listopad 2024, 22:49:12 »
Czy Wasze egzemplarze BRZRKR też tak dziwnie trzeszczą przy otwieraniu?
Zapraszam wszystkich do odwiedzania bloga "Czytamy Komiksy", a także do obserwowania profilu na Facebooku i Instagramie.

https://czytamykomiksy.blogspot.com/
https://www.facebook.com/czytamykomiksy
https://www.instagram.com/czytamykomiksy/

Offline Darth Lexus

« Odpowiedź #7811 dnia: So, 30 Listopad 2024, 00:28:00 »
Czy Wasze egzemplarze BRZRKR też tak dziwnie trzeszczą przy otwieraniu?

Jeszcze nie zdejmowałem folii ale już mnie krew zalewa bo albo to ja mam pecha, albo to oni zawsze muszą coś spierdolić i grzbiet lata. Niestety to nie jest pierwszy raz, gdy ich komiksy mają ten feler.

Ma ktoś podobny problem?
What the Sith want, They take... - Darth Bane

Offline amsterdream

« Odpowiedź #7812 dnia: So, 30 Listopad 2024, 07:35:15 »
Gdzie drukowane?
Czas nas zmienił, chłopaki.

Ratujmy wilki!
https://dzialaj.greenpeace.pl/wilki

Offline LukCook

« Odpowiedź #7813 dnia: So, 30 Listopad 2024, 07:59:33 »
Jeszcze nie zdejmowałem folii ale już mnie krew zalewa bo albo to ja mam pecha, albo to oni zawsze muszą coś spierdolić i grzbiet lata. Niestety to nie jest pierwszy raz, gdy ich komiksy mają ten feler.

Ma ktoś podobny problem?

Standard fuszerki Muchy, w większości ich grubych wydań grzbiet trzeszczy i jest luźny.

Offline donT

« Odpowiedź #7814 dnia: So, 30 Listopad 2024, 11:19:50 »
Gdzie drukowane?

Taki stary wyga i sie pytasz?
You know nothing. Hell is only a word. The reality is much, much worse.