Autor Wątek: Mucha Comics  (Przeczytany 1493470 razy)

Offline zombie001

Odp: Mucha Comics
« Odpowiedź #5310 dnia: Nd, 26 Marzec 2023, 13:01:48 »
Pozostałe tytuły wyglądają też tak jakby były wyśrodkowane, a ten "Tchórz" jakoś tak za blisko dołu jest.
KEEP CALM AND HATE EVERYONE

Offline Castiglione

« Odpowiedź #5311 dnia: Nd, 26 Marzec 2023, 14:18:39 »
Poprawioną czcionką, czyli mniejszą, aby pasowało do tytułów na grzbietach późniejszych tomów?

Zdecydowanie.

Pozostałe tytuły wyglądają też tak jakby były wyśrodkowane, a ten "Tchórz" jakoś tak za blisko dołu jest.
Dokładnie.

Offline Leyek

« Odpowiedź #5312 dnia: Nd, 26 Marzec 2023, 14:27:03 »
Nic nie poprawiać. Czemu pierwotni nabywcy znów mają być "karani" gorszą wersją :)

Offline death_bird

« Odpowiedź #5313 dnia: Nd, 26 Marzec 2023, 15:23:01 »
O właśnie. I jeszcze późniejsze ewentualne dodruki kolejnych tomów również zepsuć. Kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi.  ;D
"Właśnie załatwiliśmy Avengers i to bez kiwnięcia palcem".

Offline Itachi

« Odpowiedź #5314 dnia: Nd, 26 Marzec 2023, 15:25:52 »
Nic nie poprawiać. Czemu pierwotni nabywcy znów mają być "karani" gorszą wersją :)

Z drugiej strony...

Dodruk 1 tomu serii Criminal już w maju. Cena okładkowa wzrasta ze 110zł na 139zł
https://www.instagram.com/itach_i_93/

A co, chciałbyś mnie zadenuncjować jak ten konfident itachi?

Offline michał81

« Odpowiedź #5315 dnia: So, 01 Kwiecień 2023, 12:16:37 »
Mucha zapowiedziała Ghost Ridera: Vengeance Reborn (można powiedzieć rozszerzona wersja epika, będzie swoje kosztowało)

„Jestem Duchem Zemsty. Nic mnie nie powstrzyma przed zadawaniem bólu wszystkim tym, którzy zadali go niewinnym istotom!”
Za oknem piękny sobotni dzień, a zatem to dobra okazja na prezentację naszej kolejnej nowości, która ukaże się w drugiej połowie roku. W ramach Legend Marvela postanowiliśmy sięgnąć po nieoczywistego bohatera, którego przygody spowija mrok nocy. A zatem bez przydługiego wstępu prezentujemy album z przygodami Ghost Ridera!
Szykujemy dla was opasły tom, który z powodzeniem można nazywać Omnibusem Ghost Ridera. Album będzie zawierał dwadzieścia jeden zeszytów, czyli zeszyty #1-20 serii Ghost Rider vol.3 oraz zeszyt #28 serii Dr. Strange, Sorceror Supreme W sumie ponad pięćset stron demonów, magii, potworów i gościnnych występów. Oprócz tytułowego bohatera w albumie pojawią się również Punisher, Johnny Blaze, Spider-Man, Doktor Strange i zastępy demonicznych przeciwników. Twórcami tego pamiętnego runu są Howard Mackie oraz utalentowani graficy pokroju Javiera Saltaresa, Marka Texeiry czy Larry'ego Stromana. Więcej informacji w drugiej połowie roku.

Co mi przypomina odpowiedź Motyla, kiedy pytałem o tego Ghost Ridera ;)
Nie wiem tego, pewnie nie, ale to nigdy nie jest tak, że pytasz i pyk dostajesz. Jest jeszcze druga strona medalu Epiki obecnie to nie są najtańsze komiksy, a wydawane przecież przez Egmont. Pewnie cena u innego wydawcy byłaby wyższa, więc znów byłyby jazdy, czemu tak drogo. Może jakiś inny wydawca wyda tego Epica, może pojawi się nowy wydawca, może się zdarzy dolarowy cud i złotówka będzie bardzo mocna. Pomarzyć można, teraz jest okres przejściowy, bez szarżowania przetrwać inflację. 

Zatem nasuwa się kolejne pytanie: Czy będzie to tylko one-shot, czy też będą kolejne tomy, bo Howard Mackie tworzył serię do zeszytu #69?
« Ostatnia zmiana: So, 01 Kwiecień 2023, 12:36:11 wysłana przez michał81 »

Offline komiksowe_warianty

« Odpowiedź #5316 dnia: So, 01 Kwiecień 2023, 12:39:13 »
Ja się jaram tą zapowiedzią!

Offline Midar

« Odpowiedź #5317 dnia: So, 01 Kwiecień 2023, 12:40:22 »
Prima-aprilis? Dzisiaj żadnych zapowiedzi nie brałbym na poważnie😉. Chociaż, akurat Mucha lubi zapowiadać 1 kwietnia.
« Ostatnia zmiana: So, 01 Kwiecień 2023, 12:44:36 wysłana przez Midar »

Offline Random_Hero

« Odpowiedź #5318 dnia: So, 01 Kwiecień 2023, 12:42:43 »
No dobra Motyl powiedz prosze, że to nie zart

Offline michał81

« Odpowiedź #5319 dnia: So, 01 Kwiecień 2023, 12:44:21 »
Prima-aprilis? Dzisiaj żadnych zapowiedzi nie brałbym na poważnie😉.
Każda zapowiedź Muchy w Prima-aprilis zawsze się ukazywała. Trochę, taka tradycja. Choć zawartość zeszytów w tym albumie trochę zaskakuje.  :)

Offline bogi1

« Odpowiedź #5320 dnia: So, 01 Kwiecień 2023, 12:44:41 »
Chyba tradycyjnie okazywało się, że wszystkie zapowiedzi Muchy 1 kwietnia były prawdziwe więc wierzę

Offline Motyl

« Odpowiedź #5321 dnia: So, 01 Kwiecień 2023, 12:50:25 »
No dobra Motyl powiedz prosze, że to nie zart

Może potrzymać was trochę w niepewności, tak do jutra ;)

Offline AntekSocjalny

« Odpowiedź #5322 dnia: So, 01 Kwiecień 2023, 13:24:03 »

sum41

• Gość
« Odpowiedź #5323 dnia: So, 01 Kwiecień 2023, 13:35:37 »
Jaram sie bardziej niz Francja :)

Bazyl nie kupi bo dubel po Mega Marvel  8)
« Ostatnia zmiana: So, 01 Kwiecień 2023, 13:38:03 wysłana przez sum41 »

Offline frosty24

« Odpowiedź #5324 dnia: So, 01 Kwiecień 2023, 13:40:14 »
Mucha wydaje fajne rzeczy to fakt, ale faktem jest też to że dużo rzeczy zalicza obsuwy i mam szczerą nadzieję, że to GR rzeczywiście zostanie wydane w drugiej połowie TEGO roku. Na Marvels czekam już rok ;)