No i dotarliśmy do końca 16 edycji. Klasyfikacja generalna przedstawia się następująco:
I Miejsce: 17 pkt - HaVoK
II Miejsce: 16 pkt - srogin
III Miejsce: 12 pkt - kubisz
Klasyfikacja najszybciej odgadniętych zagadek wygląda następująco:
I miejsce: Motyl - 28 sekund za zagadkę "Ballada dla Sophie" (zadający: HaVoK)
II miejsce: Death - 32 sekundy za zagadkę "Mały świat Golema" (zadający: srogin)
Myślę, że spokojnie pozostali moderatorzy mogą poprowadzić konkurs. Czyli srogin i kubisz moderują edycję 17. Jeżeli potrzebują pomocy to na pewno kolejny zwycięzca konkursu pomoże, czyli Motyl, które był już moderatorem. Kolejny w kolejce jest Death.
I na koniec mam dwa pytania. Jaki jest cel tej gry i czy w ogóle warto w nią grać?
Póki są chętni, to raczej warto... Bo w każdej z ostatnich edycji chyba dobrze ponad 20 osób choć 1 punkt zdobyło. A cel? Musi mieć jeszcze jakiś oprócz "zabawy"?
Myślę, że to na jakiś czas koniec konkursu, chyba, że ktoś ma możliwości i siłę pociągnąć temat dalej?
A może dojrzeliśmy do gry "na luzie", bez z góry określonych moderatorów (to by było!)?
Pytanie do moderatorów, co ustaliliście przez cztery miesiące odnośnie nowego regulaminu i uatrakcyjnienia zasad?
srogin - bardzo proszę doprecyzuj, jeżeli nie chcesz prowadzić konkursu i rezygnujesz z moderowania tak samo jak HaVoK, to podaj przynajmniej powód takiej decyzji.
kubisz - ostatnio pojawiłeś się na forum, ale nie zabrałeś głosu.
I na koniec taka propozycja: w nowym regulaminie dodajmy punkt, który mówi, że jeżeli zwycięzca/moderator nie podejmie obowiązków moderatora zwraca wygraną nagrodę. Takiego problemu nie mieliśmy wcześniej, bo każdy podchodził do naszego konkursu na luzie jak to przy dobrej zabawie, ale też z powagą i odpowiedzialnością. Jeżeli ktoś nie czuł się na siłach aby moderować, przerywał grę w odpowiednim momencie. Dbaliśmy o to, aby nikt nie niszczył tego konkursu. I niech tak nadal zostanie.
Przepraszam za zamieszanie i życzę udanej zabawy w przyszłości. To jest też mój ostatni post na tymforum. Pozdrawiam
Na ewentualne pytania odpowiem w prywatnej wiadomości.
Jakoś nie wierzę, że odpowiesz. Ale poczekamy, może się mylę.