Czyli jednak hipokryta.
Ok, proszę moderatorów o rozstrzygnięcie, komu przysługuje punkt.
Moim zdaniem Motylowi, ale w kontekście Cliftona i wypowiedzi Motyla w tamtej sytuacji, to niekoniecznie
Mówisz o sobie? W końcu się przyznałeś. Tyle razy przekręcałeś tytuły czy pisałeś je z błędami (jesteś dyslektykiem, tak), a i tak miałeś zaliczane. Dlatego z osobą twojego pokroju, nie mam zamiaru rozmawiać, bo jak wspomniałem wcześniej, trzymasz jakąś zadrę i będziesz za każdym razem prowokował. Już taki z Ciebie typek. Dlatego wolę, aby wypowiedzieli się moderatorzy i ich zdanie w pełni uszanuję.
A chuj, co mi tam. Wcześniej się nie odzywałem, to teraz napiszę co myślę, bo jesteś bezczelny. Wywalczyliście punkt za zagadkę z Cliftonem "darciem mordy". Jaxx wam ustąpił, bo nie chciał tego zaogniać i machnął ręką. Więc teraz, jeśli uznajemy tamten precedens, to nie możesz dostać punktu, bo Twoja odpowiedź jest niepełna. A jeśli kierujemy się regulaminem, do którego właśnie się odniosłeś, to należy odebrać tamten punkt HaVoKovi, bo Jaxx odpowiedział dobrze. Nie ma innej drogi i srogin ma teraz rację. W przeciwnym razie, będzie to znaczyło, że można wywalczyć punkt krzykiem i awanturą. Tyle ode mnie...
Poczytaj sobie regulamin. Zresztą sytuacje, że tytuł był niepełny, ale wskazywał jednoznacznie o jaki komiks chodzi były niejednokrotnie w tym konkursie i nigdy nie stanowiły przedmiotu takiej dyskusji. Kto ma rację zadecydują moderatorzy. Dziękuję za twój elaborat, pamiętaj jednak, że czasem milczenie jest złotem