Nie wiem jaki oba komiksy miały format, ale albo A5, B6 lub A6. Na pewno nie B5 ani A4. Tutaj próbki. Najczęściej są 2 obrazki na 1 stronie.
Oryginalne skany z internetu:

A tak wygląda ostatnia plansza z ww. po powiększeniu do A4, zagęszczeniu rastra do 300 dpi i przefiltrowaniu „na szybko”. Możecie sobie wydrukować na laserówce to zobaczycie. Wg mnie w A4 wyglądałby dobrze, ale 2 obrazki na większości stron tego komiksu to trochę mało. W po 2 plansze na 1 stronie też chyba by dobrze wyglądały. Nie chcę pogrubiać albumu, bo to oznacza wyższe koszty druku i wyższą cenę (obecnie album ma 180 stron, a tutaj mowa o dodatkowych 56 stronach, co dałoby 236 stron). Dlatego opcje mam dwie: albo dać go do tomu 3 po 1 planszy na 1 stronę, albo do tomu 2 ale w pomniejszeniu, po 2 plansze (i wtedy to samo z komiksem „Inwazja z kosmosu” o identycznym formacie pierwoduku).

Jest też jeden mankament. Komiks uwalnia się do domeny publicznej 1 stycznia 2024 r., więc oznaczałoby to opóźnienie o 2-3 miesiące. Planowałem go dać do tomu 3.