O, ciekawe. W całości?
Bo wg https://www.komiks.gildia.pl/komiksy/hellboy/8 to tylko 120 stron, a Dokręcana głowa to już 104 (- ew. jakieś dodatki).
W "Trzecim życzeniu..." z Egmontu ta historia funkcjonuje w tłumaczeniu "Zadziwiające przygody Dokręcanej Głowy". O ile dobrze policzyłem to komiks liczy 31 plansz plus okładka i druga strona okładki. Wydaje mi się, że to jest całość.
Wydanie Dark Horse z 2010 r., które zapewne będzie podstawą wydania KBOOM liczy 104 strony. Wg opisu:
This new collection of oddball Mignola creations also includes "The Magician and the Snake" from Dark Horse Maverick: Happy Endings and nearly fifty pages of brand-new material
"The Magician and the Snake" powinien być częścią "Hellboy - Wydanie zbiorcze, tom 7: Hellboy w piekle" wydanego zresztą w zeszłym roku przez Egmont. Nie mam jednak tego wydania więc nie mogę tego potwierdzić. Pozostałe 50 stron to powinny być
4 nowele, które chyba wcześniej nie zostały w Polsce wydane. Wszystkie historie zostały narysowane przez Mignolę więc kupuję, mimo że "Głowę" już mam.