Autor Wątek: Katalog Egmont 2019 (zdjęcia, filmy, mp3, patostreamy)  (Przeczytany 117999 razy)

Offline Marvelek

Odp: Katalog Egmont 2019 (zdjęcia, filmy, mp3, patostreamy)
« Odpowiedź #525 dnia: Pn, 29 Kwiecień 2019, 18:34:30 »
Zarzuty, że nie wydali tego co ktoś tam prosił? No litości, wszystkiego nie mogą wydać

Nie zrozumieliśmy się. Chodzi mi o kryteria wyboru - wybieramy ten komiks, bo nasz współpracownik lubi Smitha? Rzeczywiście czysto biznesowe podejście :)

Offline donT

« Odpowiedź #526 dnia: Pn, 29 Kwiecień 2019, 18:38:19 »
Troszeczkę tutaj, chyba zbyt dużo dramy i Hamleta się odstawia.

Otoz to.
Egmont wydal do konca mnostwo serii, sporo wydal na nowo, przejal i kontynuowal niedokonczone serie od roznych wydawnictw konkurencyjnych, a tu wielkie halo i obrazanie sie, bo nagle przytna to co sie slabo sprzedaje...

Zebyscie koledzy naprawde mieli o co kruszyc kopie, zeby to, co chca pokonczyc, to byly jakies bomby wydawnicze, ktore trzeba na polce miec...
You know nothing. Hell is only a word. The reality is much, much worse.

JanT

• Gość
« Odpowiedź #527 dnia: Pn, 29 Kwiecień 2019, 18:50:32 »
To tylko kilka tomów żeby runy fajnie pokończyć. Jakby nie odpalali już tego Uniwersum po WKKDC to to wszystko by było. Powtórka z Nowe DC tylko na większą skalę bo więcej serii.

Online xanar

« Odpowiedź #528 dnia: Pn, 29 Kwiecień 2019, 18:56:36 »
Czyli jednak źle, że WKKDC nie będzie, Bazyl miał racje  ;D
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline stachel

« Odpowiedź #529 dnia: Pn, 29 Kwiecień 2019, 19:00:19 »
Mam wrażenie, że w N52 jednak bardziej starali zakończyć się runy niż w Odrodzeniu. Z samego Odrodzenia zależało mi tylko na Aquamanie i Flashu, obie serie teoretycznie zakończone. Więc jak tu lubić Egmont?

Offline Gascon200

« Odpowiedź #530 dnia: Pn, 29 Kwiecień 2019, 19:00:45 »
Kurcze wlasnie do mnie dotarlo ze przez te ciecia dc, potrzebny bedzie cud by przeczytac u nas Mr Miracle 😣

Ale Tom King pisze, taki Vision pewnie się nieźle sprzedał, może Egmont to wyda w 2020

« Odpowiedź #531 dnia: Pn, 29 Kwiecień 2019, 19:01:18 »
   Tyle, że nigdzie nie jest powiedziane że nie zostaną dokończone, Egmont znalazł się na finiszu Rebirth. Spokojnie mogą jechać kontynuacjami pod marką DC Universe ze względów czysto marketingowych. Jest powiedziane, że coś będą urywać bo się słabo sprzedaje, ale patrząc że wydadzą Nightwinga i Arrowa w podwójnych tomach wskazuje na to, że raczej nie będą chcieli zostawić czytelnika z ręką w nocniku tylko postarają się dojechać chociażby do końca konkretnych storyarców.  No i chyba zresztą mamy odrazu dwóch kandydatów do listy tytułów, które odpadną.

JanT

• Gość
« Odpowiedź #532 dnia: Pn, 29 Kwiecień 2019, 19:05:42 »
Ale Tom King pisze, taki Vision pewnie się nieźle sprzedał, może Egmont to wyda w 2020
Ale co ma wspólnego przycinanie Rebirth z wydaniem Mister Miracle? To jest dla innych odbiorców i prawdopodobnie byłoby w DC Deluxe.

Offline Gascon200

« Odpowiedź #533 dnia: Pn, 29 Kwiecień 2019, 19:09:12 »
Ale co ma wspólnego przycinanie Rebirth z wydaniem Mister Miracle? To jest dla innych odbiorców i prawdopodobnie byłoby w DC Deluxe.

Znaczy, ja to wiem że to nie ma nic wspólnego z Rebirth (był wydawany w tym okresie, ale na żadnym zeszycie nie było znaczka, że to Rebirth), to raczej powinieneś SawiKowi odpowiedzieć :)

ramirez82

• Gość
« Odpowiedź #534 dnia: Pn, 29 Kwiecień 2019, 19:32:05 »
Nie zrozumieliśmy się. Chodzi mi o kryteria wyboru - wybieramy ten komiks, bo nasz współpracownik lubi Smitha? Rzeczywiście czysto biznesowe podejście :)

A jakie kryteria wyboru by cię zadowoliły? Pan X napisał gdzieś w sieci, że powinni wydać to i tamto? Pewnie, że ten pająk to nie był najlepszy wybór, nawet biorąc pod uwagę hype na Smitha sprzed lat. I zgodziłbym się z twoimi zarzutami, gdyby po wydaniu tego Smitha, stwierdzili, że pająk się nie sprzedaje i nie będą go wydawać. Ale skoro zaraz wystartowali z Ultimate, a teraz będzie klasyk McFarlane'a? Wszystkim się nie dogodzi. A już tym, którzy chcieliby żeby Egmont w 5 lat nadrobił dekady zaległości, to już w ogóle...

Offline Leyek

« Odpowiedź #535 dnia: Pn, 29 Kwiecień 2019, 20:00:40 »
Gdzie oprócz sklepu Egmontu będzie dodawany katalog Egmontu do zamówień? Stawiałbym na Gildię i Fantastyczne Światy, ale może ktoś gdzieś widział oficjalne potwierdzenie.

Offline tester

« Odpowiedź #536 dnia: Pn, 29 Kwiecień 2019, 20:05:26 »
Od lat ci sami ludzie piszą na forach, jaki to Egmont zły i niedobry a zresztą każdy wydawca źle wydaje komiksy, bo przecież wszystkie inne serie (akurat te niewydawane) by się świetnie sprzedawały. Ci sami ludzie piszę, że poczekają na nowe zakupy z wydaniem całej serii, a potem płaczą, że jakiegoś tomu nie ma i nie wiadomo kiedy dodruk i nie kupią, bo znowu nie ma kompletu i od lat to samo. Po co się męczyć skoro takie wszystko złe i niedobre to zawsze można kupić np. w atomie czy mvm wersje angielskie i po problemie i stresie.

Online carnivale

« Odpowiedź #537 dnia: Pn, 29 Kwiecień 2019, 20:23:01 »
Ale to od lat wiadomo , że najlepiej na wydawaniu komiksów znają się ci co ich nie wydają wiec nie ma się co tak denerwować :)

Offline glutamiluta

« Odpowiedź #538 dnia: Pn, 29 Kwiecień 2019, 20:24:55 »
ej, a pamiętacie, jak rok temu wszyscy byli zadowoleni z katalogu... oh wait...

Online xanar

« Odpowiedź #539 dnia: Pn, 29 Kwiecień 2019, 20:28:23 »
W tym roku są jeszcze bardziej niezadowoleni  ;D a ten katalog to nie mógłby być w jakiejś większej rozdzielczości  ;D
Twój komiks jest lepszy niż mój