Trochę mieszacie:
TK przy pytaniu o Capa Bru powiedział wyraźnie, że zaczynając wydawać dany Run CHCE wydać całość ale na razie nie jedt w stanie nic powiedzieć co będzie poza tymi dwoma tomami w katalogu (pewnie chodzi o to, że potem są grube omniaki i beda musieli coś kombinować z wydaniami),
Przy Odrodzenie wspomniał, że chce zakończyć niektore serie na kompletnych Runach wydając podwójne tomy na koniec (czyli i Nightwingu i Green Arrow).
Powiedział też, że zbyt agresywnie weszli w Odroczenie i muszą zmniejszyć liczbę serii bo się nie sprzedają.
Ja zapytałem go konkretnie o serie, których Runy się nie kończą (Aquaman, Flash i Latarnie) i powiedział, że na nie w tym roku ale być może później bo zależy mu by dokończyć dane Runy.
Potem zapytałem go o serie DC spoza Deluxów i kompletne Runy na wzór tego jak wydali Ligę Morrisona czy Gotham Central i powiedział, że na bank będą kompletne serie i Runy w przyszlym roku ale na razie nie poda szczegółów.
Wychodząc z sali zapytałem czy będzie dokończenie WW Rucki w Deluxie i powiedział, że będzie (Rucka pisał też chyba tie-iny do Blackest Night wiec pewnie wyjdzie to zaraz po tym evencie - to nie TK mówił, to już mohe domysły).
Po spotkaniu na korytarzu zapytalem go o Eventy Marvela, których dostępność z kolekcji jest słabsza to powiedział, że obserwuje sytuację i też o tym myśli bo Civil War jest jednym z najlepiej sprzedających się komiksów.
Mówił, że chce utrzymać tempo 3 klasyk Marvela na dwa miesiące, że zwolnili z Deadpoolem by wydawać więcej serii.
To tyle ode mnie.